Ádám és Éva fehérek voltak. Hogyan lettek a néger emberek? A kínai embereknek mitől lett ferde a szemük?
Tudod, normálisan az szól hozzá, aki ért hozzá.
Nem az, aki hisz vagy nem hisz benne.
Az első ember pedig garantáltan fekete volt: ezt nem árt, ha tudod.
"Garantáltan fekete? Honnan tudod?"
Neked is kellene tudnod, ha iskolába jártál...
"Aztán kifehéredtünk?"
Nem rögtön. Ugye mindenkinek az afrikaiak az ősei. Kivétel nélkül. Aztán nyomon követhető a vándorlás, a neandervölgyiekkel való keveredés...
fehéredni pedig csak akkor kezdett az emberiség, amikor áttértek a mezőgazdaságra.
Ugyanis előtte a hússal kiválóan bevitték a szükséges D vitamint, és remekül elvoltak feketén is, egy perc napozás nélkül.
Tudod, vannak kérdések, amelyeket már nem kell találgatni. Amióta feltaláltak egy dolgot, amit "tudomány"-nak neveznek.
Értem: a "tudomány"
Akkor ezek szerint senki sem tudja erre a kérdésre a választ.
Nem tudom, melyik részét nem értetted?
Igen, a tudomány mondta meg, csak ennél részletesebben engem nem érdekel. Ha rákeresel, akkor szakoldalakon biztos többet is találsz. Igen, TÉNYLEG megvan, hogyan történtek a dolgok. Nyilván az ázsiaiak ferde szemének az oka és a pontos ideje is. Arra azért nem tudunk itt válaszolni, mert még ennyire sem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!