Földönkivüliek amikor eljönnek és azt mondják egyház manipulálva lett te elhinéd?
Szia
Tényleg léteznek földönkívüliek, és a legfőbb Földönkívüli, aki létrehozta az életet itt a földön még a módját is elmondja hogyan manipulálják az egyházat.
Elsőnek azt kéne elhinnem, hogy léteznek UFO-k.
Persze az elvi valószínűsége meg van, de eddig még pár holdkórostól eltekintve senki se találkozott velük, létezésüket senki se bizonyította.
Majd ha valóban kiderül létezésük (és nem egysejtű lények szintjén állnak), elmondják véleményüket, akkor megtudom ítélni a dolgot.
Addig kb így hangzik a kérdésed:
Ha a rózsaszín unikornis azt mondja, hogy a sellők a meleg vízben szeretnek élni, "elhinéd"?
A kérdésedre a válasz meg annyi, hogy emberek is ezt mondják, mi lenne a külömbség? Ha az embereknek elhiszem, hogy valami csunyaság van az egyház területén, mivel MAGAM is látom, hogy nem teljesen jó az, amit tesz a vatikán (például), így valószínüleg nekik is elhinném, ha:
1, léteznének, biztosan láthatnánk egyet úgy, hogy elhívnak valahova megfoghatom többekkel, illetve megszagolhatom (három érzékszervemmel érezhetem), akkor persze elhinném a "földönkívülieknek".
2, tudnának velem úgy társalogni, ahogyan én is megértem.
De ez egynelőre egy nagyon szép mese számomra, illetve Fantasy történet ez az Űrlényesdi... :)
Aki megszokta, hogy kénytelen hinni, mert tudni nincs módja, bármit elhihet. Nincs esélye ellenőrizni, eszébe se jut.
A többi utánajár és megállapítja az igazat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!