A kövér emberek elkárhoznak?
Persze, azzal is piszkálni lehet valakit, ha nem szőke, kék szemű és magas.
Ez eltalában a piszkálót minősíti, nem azt, akit piszkálnak.
" Jézus sem volt kövér, hanem vékony.) És ha valaki keresztény, azaz Krisztus követő, akkor hasonlónak kell lennie, nem? :( "
Hát a kérdésedben még a falánkságról volt szó,nem a külsőségekről,hogy szép szál cingárgyerek legyen valaki. Mert akkor elárulok valamit,létezik olyan falánk ember,aki nem kövér és olyan kövér,aki nem falánk. Meglepődtél,mi? Pont YT-n szoktam nézni egy srácot aki irdatlan mennyiségű adagokat eszik versenyszerűen nagyon rövid idő alatt,és láss csodát,nem kövér,sőt,annyira zerge,hogy meg nem mondanád,hogy fér el benne annyi kaja. Amit ő csinál az ráadásul még a falánkságnál is rosszabb,mert míg a falánk ember legalább tényleg mutat az étel felé is némi érdeklődést és a hasa miatt eszik annyit,ő csak a nézettségért illetve pénzért (ha kap érte) tömi tele magát,de tényleg úgy,hogy az már neki sem esik jól. Na,ő pl vékony,biztos üdvözülni fog. Én meg -ha már arról beszélünk,hogy ki miben hasonlít KÜLSŐSÉGEKBEN Jézusra,akkor szintén ki vagyok zárva,mert reumás vagyok,Jézus pedig nem volt az. Ja és te is el fogsz kárhozni,mert Jézus zsidó volt te meg valszeg nem vagy az. Érted,hogy mi a probléma ezzel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!