Evangélikus voltam, most muszlim vagyok, hogyan lehetnék ismét keresztény?
Ne szóljatok meg, megvan az okom rá..
21/l
13
Különben hogyan szembesülhetne azzal, hogy mekkora idiótA? Ha csak cukimuki válaszok érkeznének, akkor azt hiszi majd, hogy ő tök normális, és így kell élni életet. Szerintem kettőnk közül én vagyok az, aki igazán törődik a csajjal. Most kapjon észbe, és ne akkor mikor már túl késő.
15
Ha képes volt egy ilyen röhejes 3 napig tartó kapcsolat miatt átváltani az iszlámra, akkor aztán qrva nagy keresztény hívő lehet a csaj. :D
Felőlem hihet abban, amiben akar, csak leírtam a véleményem, hogy szerintem az esetében felesleges bármiféle vallás felvétele, mert egyszerűen az nem így működik, hogy a pasim miatt izé leszek, majd vissza, eleve megalapozottnak kell lennie a hitének, de szerintem kérdéses, hogy egyáltalán részéről beszélhetünk-e hitről, és nem az istenhitre gondolok most, mert vallás nélkül is lehet valaki hívő, hanem a vallás tanaiba vetett hitről. Az iszlám és a kereszténység bár mind monoteista vallás, talán azt is lehet mondani, hogy egy istent imádnak, annyira más morállal rendelkeznek, hogy épeszű ember nem liftezik oda-vissza, kivéve ha totál fogalma nincs egyikről se, és csak divatból húz hol egyikhez, hol a másikhoz.
Ne savazz már, és nem a kapcsolat tartott 3 napig, hanem akkor vettem fel a vallást. Olvasd újra.
Egyébként nem?, nem leszek buddhista,lehet ironizálni.
Mindenki követhet el hibát szerintem
Követhet, valóban.
Csak az esetedben ennek lehet súlyosabb következménye.
Imádkozz Allahhoz, hogy ne ölessen meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!