Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Férfiak vagy nők írnak többség...

Férfiak vagy nők írnak többségében ide, a Vallás rovatba?

Figyelt kérdés
És ti melyik nembe tartoztok? :-)
2017. dec. 29. 19:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
67%
Kicsit abszurd a kérdés,mivel a százalékokból nem lehet megállapítani a nemet és a legtöbb felhasználónál csak %-ot látni,vagy akinél van felhasználónév,az sem kimondottan árulja el a dolgot,pl ilyenek,hogy "opendoor",hát ha nem írja le,hogy nő,ebből nem jöttem volna rá. Amúgy én nő vagyok.
2017. dec. 30. 11:37
 12/14 imakommandós ***** válasza:
69%
Én női testben voltam de aztán megszülettem és rájöttem, hogy férfi vagyok.
2017. dec. 30. 18:39
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Elég egy templom közelébe menni, és megvárni egy mise végét, aztán megnézni a nemek arányát... általában erőteljesen nő többség van, én ebből arra mernék következtetni, hogy itt is inkább a nők lehetnek többségben.
2017. dec. 31. 00:54
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem teljesen vegyes.

(De jó is lenne, ha akár pap, akár lelkész látogatná ezt a rovatot - és leírná a véleményét egy-egy aktuális témáról. Vagy akár teológiában elmélyedt személy, hittantanár, stb.)

Én nő vagyok. :-)

2017. dec. 31. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!