Miért gondolják azt egyesek hogy az örök élet unalmas lesz?
Szerintem meg nem kell aggódni mert a személyiségünk ugyanaz marad az örök életben.
Csak annyi változik lényegében hogy nem lesz idő és térhez kötve és nem érinti meg a halál!
9.Hsz!
Csak ötletként:
Az örökkévalóságon keresztül tanulmányozhatod a teremtett világ működését az egysejtűtől,az emberi értelemig,és érzelemig.
Az örökkévalóságon keresztül megismerheted a világegyetem bolygóit,és lakóit.
Az örökkévalóságon keresztül megkóstolhatod Földünk minden gyümölcsét,zöldségét,gabonáját,s ezek különböző variációit.
Az örökkévalóságon keresztül művelhetsz mindenféle művészeteket olyan lényekkel,akiknek kedveled társaságát.
Az örökkévalóságon keresztül megtanulhatod a teremtés tudományát,az alapoktól,a legmagasabb szintig.
Az örökkévalóságon keresztül kommunikálhatsz a Földön nyüzsgő mindenféle élőlénnyel.
Az örökkévalóságon keresztül megismerheted annak titkát,hogy milyen az a szeretet,amivel Isten az ő lénye egy darabját adta érted,hogy örök életed lehessen.
Mi másra vágysz még?
Látod, #11 - EZÉRT mondom, hogy a hívők nem ismerik a végtelen fogalmát.
Ezek, amelyeket írtál, MIND véges dolgok.
Amikor már mind áttanulmányoztad, és már mindent tudsz róluk - de TÉNYLEG mindent - akkor még hátravan az örökkévalóság.
Tehát akkor innen hogyan tovább?
Arról nem is beszélve, hogy honnan a fenéből veszitek, hogy lesz örök élet?
Bele van írva egy régi könyvbe?
Az élet szót ha kicseréljük a létezni szóra akkor mindig létezik valami,nincs olyan, hogy semmi. Így pedig tanui lehetünk az örökkévalóságnak ami végtelen és növekszik, amiben világok megszámlálhatatlan rengetege létezik.
"A kezdetektől megtapasztalhatod a teremtést."
Ez egy szép gondolatmenet. Tényleg szép.
Szerintem minden élőnek van egy lekűzdendő akadálya ami akadály rengeteg módon blokkolja a "teremtèst". Meglátásom szerint az embernek a félelem.
Félelem alatt pedig ezt értem:
Ami elromolhat, el is romlik.
Ami megtörténhet, meg is történik.
Aminek kezdete van, véget is ér.
Szóval ez a fajta hit ami a legrosszabbra számít és arra hivatkozik, megakadályozza a kreativitást, szeretetet, az összetartát és az ezekből származó jólétet.
Még mindig nem válaszolt senki arra, hogy mit lehet ÖRÖKKÉ úgy csinálni, hogy sose lesz rossz vége.
Amit írtatok, az max. egy naiv óhaj.
Az meg, hogy "majd az isten megoldja" - na, az nem válasz. Az pont azt jelenti, mint az, hogy "fogalmam sincs róla".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!