Volt már közületek Isteni, angyali látomása, találkozása, beszélgetése Istennel? Kinek milyen volt? Konkrétan ha leírod őszintén örömmel olvasnám
Figyelt kérdés
2017. dec. 15. 20:59
2/9 A kérdező kommentje:
Szerencsèmre minden szòt nem èrtek ,)de ez ìgy van jòl.
2017. dec. 15. 21:16
4/9 A kérdező kommentje:
Utána nèztem most már èrtem....a kèt vèglet az amit te irtál az a fajta látomás attòl amit èn ìrtam. Az a fajta az ördögtől van...
2017. dec. 15. 21:30
5/9 anonim válasza:
Ezt úgy értsük, hogy szerinted az ISTENI látomáshoz technokol kell?
6/9 anonim válasza:
Előre bocsátom, nincs itt egyetlen olyan ember sem, aki tiszta pillanatában angyallal beszélgetett volna.
7/9 A kérdező kommentje:
Amièrt neked nem volt ilyen dologban rèszed,ès a tv hiradòi sem mondanak ma ilyet... ès a facebookon sincs tele posztolva látomásokkal...azèrt az nem azt jelenti a mai világban nincs ilyen. Igen is van ilyen ma is. Csak nem posztolgatják sehova ki...egyszerüen megváltoxik annak az embernek az èlete jò irányban. Ezt èn sem hittem addig amìg nem volt ilyenbe rèszem...Nem zavar ha ezzel nem egyexő vèlemènyeket irtok,csak kiváncsi voltam akinek mèg volt,annak milyen èlmèny volt,hogyan zajlott le
2017. dec. 16. 08:20
8/9 anonim válasza:
Vannak ilyenek, talán nem biztos hogy itt érdemes megbeszélni ezeket.
9/9 anonim válasza:
Úgy érted, Kérdező face to face módon kommunikáltál angyallal, mint bármely más emberrel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!