Lelkivezetőt/pasztorálpszichológust keresek (pap vagy lelkész személyében) kihez fordulhatok?
Figyelt kérdés
Budapesten keresek olyan lelkészt/papot, aki nyitott, emberi, esetleg végez szabadító szolgálatot is és tudna vállalni néhány alkalommal. Sajnos nem egyszerű találni mert nincs idő az ilyen egyéni beszélgetésekre. A lakóhelyemen már próbálkoztam, de idő hiányában elutasítottak. E-mailt is írtam már egy-két lelkésznek, de nem kaptam választ. Viszont nagy szükségem lenne lelkészi támogatásra, segítségre. Aki tud segíteni, kérem írjon konkrét nevet és elérhetőséget. Csak komoly válaszokat szeretnék kérni.2017. dec. 12. 21:47
2/4 anonim válasza:
3/4 KZitus válasza:
Szia
A Zsidók 4:14-16 szerint Krisztus tökéletesen megfelel az általad keresett kritériumnak.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítségeteket!
2017. dec. 13. 13:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!