Mit vásárolhatnék egy lelkész születésnapjára, aki a párom?
Vallási vonalon idnulnék el. Református.
Gondoltam ruhadarabra...Bibliát már kapott tőlem és házi áldást is. Aztán gondoltam valamilyen tárgyra, amit gravíroztatnék. De miylen tárgyat? Órája van, ami különleges számára. Nagyon odavan a régi klasszikus filmekért, de a kedvencei megvannak neki. Illetve alapból nagyon sok filmje van.
Mi adhatnék, aminek örülne?
#1 Ebben igazad van, de atzért is írtam a filmeket is, mert nagyon szereti.
#2 Nem a férjem, csak a barátom. Istentől segítséget kérni a legjobb lehetőség. De ahogy egyre közeledik a születésnapja, kezdek jobban stresszelni. Olyasmit akarod adni, aminek örülne is. Hisz ez az ajándékozás lényege. Az örömszerzés.
Szerintem is felesleges vallási vonalon elindulni.
Ráadásul tudtommal a ref. lelkészek jelentős része él hétköznapi, világi életet.
Vehetsz neki valami ruhadarabot akár, pulcsi, ing, stb.. Ha szereti, akkor egy jóféle bort, vagy más italt. Többnyire ilyeneket szoktak férfiaknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!