Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit vásárolhatnék egy lelkész...

Mit vásárolhatnék egy lelkész születésnapjára, aki a párom?

Figyelt kérdés

Vallási vonalon idnulnék el. Református.

Gondoltam ruhadarabra...Bibliát már kapott tőlem és házi áldást is. Aztán gondoltam valamilyen tárgyra, amit gravíroztatnék. De miylen tárgyat? Órája van, ami különleges számára. Nagyon odavan a régi klasszikus filmekért, de a kedvencei megvannak neki. Illetve alapból nagyon sok filmje van.

Mi adhatnék, aminek örülne?

2017. okt. 14. 14:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Most off a válaszom, de miért kellene vallási vonalon elindulnod? Miért lényeges hogy lelkész? Lehet jobban örülne neki ha kicsit elvonatkoztatnál ettől.
2017. okt. 14. 15:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Merész ötlet, de mi lenne, ha Istent kérdeznéd? Férjed már? Együtt is laktok?
2017. okt. 14. 15:37
 3/7 A kérdező kommentje:

#1 Ebben igazad van, de atzért is írtam a filmeket is, mert nagyon szereti.

#2 Nem a férjem, csak a barátom. Istentől segítséget kérni a legjobb lehetőség. De ahogy egyre közeledik a születésnapja, kezdek jobban stresszelni. Olyasmit akarod adni, aminek örülne is. Hisz ez az ajándékozás lényege. Az örömszerzés.

2017. okt. 14. 15:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Valami Harmat kiadós könyv?
2017. okt. 14. 16:44
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem beszél magyarul. :/
2017. okt. 14. 17:00
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is felesleges vallási vonalon elindulni.

Ráadásul tudtommal a ref. lelkészek jelentős része él hétköznapi, világi életet.

Vehetsz neki valami ruhadarabot akár, pulcsi, ing, stb.. Ha szereti, akkor egy jóféle bort, vagy más italt. Többnyire ilyeneket szoktak férfiaknak.

2017. okt. 14. 17:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzed elég fontos vagy neki,lepd meg valami olyasmivel,amit közösen élvezhettek.Lehet az,egy hétvégi utazás,vagy egy nagyobb kirándulás együtt,ami egy életre szóló élményt szerezhet mindkettőtöknek.
2017. okt. 15. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!