Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Istennek tett ígéret enyhítése?

Istennek tett ígéret enyhítése?

Figyelt kérdés

Van olyan ima vagy lehetőség amivel enyhíteni lehet az istenhez tett ígéretünket?

Az a baj, hogy nagy fejszébe vágtam a fejem és félek nehéz lesz megtartani teljes egészében.

És mivel istenfélő vagyok, attól félek valahogy lesújt rám, ha nem szólnék neki. Ezért kérdezem ezt tőletek, hogy mivel lehet egy ilyen ígéretet enyhíteni? Vagy van olyan lehetőség, hogy felülírni egy ígéretet aminek a tartalma marad, csak egy picit máshogy?

2017. dec. 12. 14:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ajjaj. Erről a saját fogadkozásaim jutottak eszembe... mindig megígértem Istennek, hogy megteszem/nem teszem meg ezt meg azt, ha nem történik meg velem egy bizonyos rossz dolog. Utána meg féltem, hogy ha nem tartom be, akkor mégis megtörténik.

Kényszerbeteg vagyok, mint kiderült. Nehogy nálad is ilyesmiről legyen szó.

Nem tudom, te mit fogadtál meg és miért, de ha irreális és hülyeségnek látszó dologról van szó, akkor érdemes ezen elgondolkodnod.

2017. dec. 14. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!