Ha Jézus visszajönne a földre, Magyarországra nem engednék be?
"Ja, csak nem egy hús-vér embert várnak, mert: "Az Isten országa nem szemmel láthatólag jő el.""
@Pietrosol
De most nem Isten országáról van szó, mert az már Jézus első adventjekor elérkezett szellemi ország. Most az Úr fizikai második megjelenéséről beszélünk. A két dolog nem összekeverendő. Ilyen lesz Jézus 2. megjelenése és a világ vége:
Máté
24,27 Mert a miképen a villámlás napkeletről támad és ellátszik egész napnyugtáig, úgy lesz az ember Fiának eljövetele is.
24,28 Mert a hol a dög, oda gyűlnek a keselyűk.
24,29 Mindjárt pedig ama napok nyomorúságai után a nap elsötétedik, és a hold nem fénylik, és a csillagok az égről lehullanak, és az egeknek erősségei megrendülnek.
24,30 És akkor feltetszik az ember Fiának jele az égen. És akkor sír a föld minden nemzetsége, és meglátják az embernek Fiát eljőni az ég felhőiben nagy hatalommal és dicsőséggel.
24,31 És elküldi az ő angyalait nagy trombitaszóval, és egybegyűjtik az ő választottait a négy szelek felől, az ég egyik végétől a másik végéig.
És akkor már nem lesz, aki a törzsfejlődést propagálja. Hiányozni fogtok
"A keresztény hívők most sem Jézust követik, így szerintem nem lenne nagy dolog az életükben"
Hát kit? Mohamedet?
Elmondta Jézus, hogy mi alapján fog ítélni; éhes voltam és enni adtatok, szomjas voltam és inni adtatok, stb...
Se a kreacionizmust, se a törzsfejlődést nem említi benne.
Viszont ezt leszámítva egyetértek.
"Elmondta Jézus, hogy mi alapján fog ítélni; éhes voltam és enni adtatok, szomjas voltam és inni adtatok, stb...
Se a kreacionizmust, se a törzsfejlődést nem említi benne. "
Ha megfigyeled, én ezeket egy szóval sem mondtam. Értsd úgy, hogy az addig evós keresztények is be fogják látni, hogy 6000 éves a Föld és hatnapos teremtés volt. Tehát nem lesznek evósok. De inkább poénból írtam
#24!
Megmagyaráznád a materialista létszemléleted tükrében, hogy ezek mit jelentenek?
"..aki a ház tetején van, ne szálljon le, hogy kihozzon valamit, 18és aki a mezőn van, ne térjen vissza, hogy elhozza felsőruháját."
"Akkor ketten lesznek a mezőn: az egyik felvétetik, a másik otthagyatik, két asszony őröl a kézimalommal: az egyik felvétetik, a másik otthagyatik."
Nem értem a törzsfejlődés fóbiád, hogy sikerült újra idekeverned. mindenesetre ezzel az előtt menj el orvoshoz, mielőtt a mennyi az idő, mit szeretnél enni kérdésekre is azt válaszolod, hogy a törzsfejlődés hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!