Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha Jézus visszajönne a földre,...

Ha Jézus visszajönne a földre, Magyarországra nem engednék be?

Figyelt kérdés
Nem lennének papírjai és valószínüleg külsőre az arabokra hasonlítana. A magyar hatóság migránsnak nézné és kiutasítaná? (Nem viccnek vagy provokációnak szánom. Kersztények várják a visszajövetelét. Elgondolkodtam hogy mi lenne ha megjelenne a magyr határon és be akarn jönni az országba)

2017. dec. 6. 09:17
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Nem engednék be? A kdnp rögtön újra keresztrefeszitené :(
2017. dec. 6. 12:31
 22/31 anonim ***** válasza:
74%
Az 5-ös (42%-os) írta jól. Amikor visszajön,már nem nézik arabnak,mert dicsőséges testben jön el az angyalaival és a szentjeivel,nem úgy,mint az első eljövetelekor. Szóval ne aggódj,fel fogjuk ismerni.
2017. dec. 6. 13:10
 23/31 anonim ***** válasza:
28%
A keresztény hívők most sem Jézust követik, így szerintem nem lenne nagy dolog az életükben. Nem vennének róla tudomás vagy fel sem tűnne nekik. Keresztény egyházak viszont mindent megtennének hogy elhallgattassák, eltüntessék Jézust mert féltenék a hatalmukat.
2017. dec. 6. 14:19
 24/31 anonim ***** válasza:
28%

"Ja, csak nem egy hús-vér embert várnak, mert: "Az Isten országa nem szemmel láthatólag jő el.""

@Pietrosol

De most nem Isten országáról van szó, mert az már Jézus első adventjekor elérkezett szellemi ország. Most az Úr fizikai második megjelenéséről beszélünk. A két dolog nem összekeverendő. Ilyen lesz Jézus 2. megjelenése és a világ vége:

Máté

24,27 Mert a miképen a villámlás napkeletről támad és ellátszik egész napnyugtáig, úgy lesz az ember Fiának eljövetele is.

24,28 Mert a hol a dög, oda gyűlnek a keselyűk.

24,29 Mindjárt pedig ama napok nyomorúságai után a nap elsötétedik, és a hold nem fénylik, és a csillagok az égről lehullanak, és az egeknek erősségei megrendülnek.

24,30 És akkor feltetszik az ember Fiának jele az égen. És akkor sír a föld minden nemzetsége, és meglátják az embernek Fiát eljőni az ég felhőiben nagy hatalommal és dicsőséggel.

24,31 És elküldi az ő angyalait nagy trombitaszóval, és egybegyűjtik az ő választottait a négy szelek felől, az ég egyik végétől a másik végéig.

És akkor már nem lesz, aki a törzsfejlődést propagálja. Hiányozni fogtok

2017. dec. 6. 14:24
 25/31 anonim ***** válasza:
62%

"A keresztény hívők most sem Jézust követik, így szerintem nem lenne nagy dolog az életükben"

Hát kit? Mohamedet?

2017. dec. 6. 14:24
 26/31 anonim ***** válasza:
20-as! Persze hogy nem a határkaput döngetné, hanem a felcsúti focikaput akarná bevenni.
2017. dec. 6. 15:17
 27/31 anonim ***** válasza:
56%

Elmondta Jézus, hogy mi alapján fog ítélni; éhes voltam és enni adtatok, szomjas voltam és inni adtatok, stb...

Se a kreacionizmust, se a törzsfejlődést nem említi benne.

Viszont ezt leszámítva egyetértek.

2017. dec. 6. 16:27
 28/31 anonim ***** válasza:
18%

"Elmondta Jézus, hogy mi alapján fog ítélni; éhes voltam és enni adtatok, szomjas voltam és inni adtatok, stb...

Se a kreacionizmust, se a törzsfejlődést nem említi benne. "

Ha megfigyeled, én ezeket egy szóval sem mondtam. Értsd úgy, hogy az addig evós keresztények is be fogják látni, hogy 6000 éves a Föld és hatnapos teremtés volt. Tehát nem lesznek evósok. De inkább poénból írtam

2017. dec. 6. 16:30
 29/31 anonim ***** válasza:
55%
Egy olyan személynek, aki, ha úri kedve úgy tartja, tengereket választ ketté, vízen jár, vagy borrá változtatja a vizet, nehogymá' akadályt jelentsen holmi határátkelő!
2017. dec. 7. 13:37
 30/31 Pietrosol ***** válasza:

#24!

Megmagyaráznád a materialista létszemléleted tükrében, hogy ezek mit jelentenek?

"..aki a ház tetején van, ne szálljon le, hogy kihozzon valamit, 18és aki a mezőn van, ne térjen vissza, hogy elhozza felsőruháját."

"Akkor ketten lesznek a mezőn: az egyik felvétetik, a másik otthagyatik, két asszony őröl a kézimalommal: az egyik felvétetik, a másik otthagyatik."

Nem értem a törzsfejlődés fóbiád, hogy sikerült újra idekeverned. mindenesetre ezzel az előtt menj el orvoshoz, mielőtt a mennyi az idő, mit szeretnél enni kérdésekre is azt válaszolod, hogy a törzsfejlődés hülyeség.

2017. dec. 8. 14:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!