Ha Jézus visszajönne a földre, Magyarországra nem engednék be?
2-es hsz
Emberi szemszögből igazad lehet, de ha a Bibliát vesszük alapul.....
akkor
"Tovább megyek, a világ összes keresztény gyülekezetből kiközösítenék, elég lenne csak egyszer is megszólalnia." - erre gondoltam az emberi szemszöget.
Viszont Krisztus amikor a földön volt ezt mondta: „Az én juhaim hallják az én szómat, és én ismerem őket, és követnek engem: És én örök életet adok nékik; és soha örökké el nem vesznek, és senki ki nem ragadja őket az én kezemből” János 10:27, 28.
"Egyetlen gyülekezet sem ismerné fel, és ha jogilag bármelyiknek is jogában állna elsőként feszítené meg." - igen, ennek van valóságlapja. Hiszen a Sátán által felbérelt hamis emberek ölték meg. De nem kell általánosítani a Krisztus fenti szavai szerint. Te elhiszed amit mondott?
a liberálbolsevikok két II. jános pál pápa szobordöntés között azért aggódnak, hogy vajon beengednék-e jézust ma magyarországra
hát ha legálisan próbálkozna egyébként biztosan beengednék :)
Szia!
"Kersztények várják a visszajövetelét."
Ja, csak nem egy hús-vér embert várnak, mert: "Az Isten országa nem szemmel láthatólag jő el."
1. Ha ideiglenes táborba irányitanák akkor se alah akbározna úgyhogy fel lehetne ismerni, hogy nem muszlim. xd
2. Ha netán mégse engednék be, es akkor se akarná bedönteni a magyar határkaput, ez megint gyanús lenne. xd
Tudjátok, ha egyszer majd visszajön, olyan hatalommal és dicsőséggel fog megérkezni, hogy nem lesz senkinek sem bátorsága viccelődni, de lehet, hogy meg se pisszenni. Csak meghajol előtte minden térd, úgy ahogyan írva van.
És elkezdődik az ítélet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!