Jehova tanúi, mi a bizonyítékotok, arra hogy angyal lenne-e Jézus?
Merete, nem, persze, de azt ne feledd el, hogy a jézusi ítélet szerint ha Te kárhoztatsz valakit, ugyan azzal a mértékkel leszel mérve, és kárhoztatás alá fogsz esni. A Biblia tele van gyilkosokkal, bűnösökkel, kiknek bűnei semmivé lettek. Már Jézus halála előtt semmissé tett ott élő bűnösök bűneit, de a hivatalosok bűnei nem lettek semmissé téve. Nektek vallásos embereknek, a hivatalosoknak bűnei hihetetlen párhuzam látszik a farizeusok megítéléseivel. Egy farizeus azt mondta, hogy betartja a törvényt, és ezáltal megítélte azokat, akik nem, vagy nem úgy, ahogy ők képzelték. Ezeket az embereket Jézus kárhoztatta. Amely azt mondta, hogy bűnös vagyok, és nem kárhoztatott másokat, felemelte mindenki fölé. Tehát a válaszodra reagálva bárcsak lennék gyilkos, rabló, parázna és Istenkáromló, mint egyetlen ember is kárhoztassak vagy megítéljek. Mert Jézus a bűnösök barátja, nem a képmutatóké, kik magukat üdvösségre jutottnak képzelik és ítélik a világot.
Kérdező!
Egy malomban őrlünk, abban a tekintetben, hogy amíg az én válaszomat semmisnek és bizonyítatlannak veszed, én is ekképpen vagyok a Te válaszaiddal. Te semmibe vetted, hogy Jézus felhívta a figyelmet a tanítványoknak, hogy egyek legyenek, ahogy egy Ő az Atyával. Viszont én meg a kiragadott részeket veszem semmibe, amit fél mondatonként és nem az egészet nézve kiemelsz. Messze nem veszed észre, hogy én nem a Mihály = Jézus mellett kardoskodok, mert nem érdekel, hanem a szentháromság ellen, míg ezt Te észre sem véve minden hozzászólásomban a Mihályi Jézust keresed. Szájkarate, semmi egyéb, melyben ontod az általad elfogadott, általam csacskaságnak vélt dolgokat.
Dehogy cáfoltad! Az nem cáfolat volt, csak kiragadott részek. De hidd azt, engem nem zavar. :)
Marhára nem érdekel, hogy Jézust épp Mihálynak, Viktóriának vagy Józsinak hívja bárki is. Képzeld, hogy ott áll egy ember Jézus előtt és közli az ítéletnél, hogy: Fiam, Te azt hitted, hogy a Biblia amikor Mihályt említ, az én vagyok? Tévedtél, tehát el kell kárhoztassalak. Márpedig a válaszaitokból úgy tűnik, ez Jézusról a véleményetek. Majd kérdezzétek meg, hogy valóban ilyen kicsinyes-e. Szájkarate, Tesó, felesleges szócséplés, és nevetséges ítélkezés, semmi egyéb. Gondolkozz el rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!