Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan lehet folyamatosan...

Hogyan lehet folyamatosan Isten közelében maradni?

Figyelt kérdés
Olyan jó lenne mindig Vele lenni...

2017. nov. 24. 21:55
1 2
 11/17 követ62 ***** válasza:
100%

De most tényleg. Magyarázza már el valaki mi a probléma azzal amit irtam?

Vagy a személyeknek szól a lepontozás?

Én mindenkinek megadom a zöld pacsit, ha nem olyan mint az egyes válasz. És Istenhez irányítja a kérdezőt.

Mit kellett volna kihagyni?

Egyszerűen nem értem.

Nem azt irtam, hogy menj XY egyházhoz, csak Jézust mint példaképet ajánlottam és a kapcsolat elméjítését Istennel.

????????????????????????

2017. nov. 25. 13:58
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Kedves követ62 !

Vedd tudomásul,hogy ha Isten angyala-az Ő direkt üzenete- diktálását írnád le,a fanatikus gyökerek,azt is lepontoznák.

90%-ban a lepontozók,csak ránéznek a nevedre,és már megy is a piros kéz.A fennmaradó 10% lepontozó értelmi képessége kevés az értelmezéshez,és a helytálló mérlegeléshez.

Ne törődj a pontozással,mert tökéletesen irreálisak!

2017. nov. 25. 19:35
 13/17 anonim ***** válasza:
Ti sajnos nem ismernètek fel egy angyalt mert elfogultak vagytok ès ítèlkeztek az embertársaitok felett. Ha valaki leírná az igazságot, hamis bekèpzelt prófètának neveznètek ès olyan gyorsan felejtenètek el amit közölni próbált,ilyen gyorsan elolvastátok. Igaza van egy elöttem szólónak.
2017. nov. 25. 19:40
 14/17 követ62 ***** válasza:

Tényleg csak úgy mellékesen érdekelt volna.

Igyekszem a legjobb tudásom szerint, és persze a meggyőződésem szerint reagálni kerdesekre.

Van, hogy egyezik maséval, vagy közel jár hozzá. Mégis le vagyok pontozva. Ezért mondom, hogy a nevem befolyasolja a lepontozókat.

Viszont a hozzá szólásaimból nyilvánvaló, nem mérvadó bárki lepontozása. Csak kiváncsi lettem volna.

Az ateistáknál még csak érteném a kettős mércét, de a magukat hívőknek nevezőknél nem igazán.

2017. nov. 25. 23:35
 15/17 anonim ***** válasza:

Kedves követ62!

Nem biztos, hogy keresztények pontoztak le

2017. nov. 26. 08:33
 16/17 követ62 ***** válasza:

Végül is mindegy. Válaszoltam a kérdező kérdésére.

Ha ő, vagy bárki ki próbálja amit irtam rá jön, hogy működik és ezzel elmélyíti Istennel a kapcsolatát akkor örülök, hogy segithettem.

A pontok, százalékok nem számítanak.

Én hiszem egyedül az a legontosabb, hogy ISTENNEL legyen mély és igazi egy hívő kapcsolata. És Ő majd mindenben mutatja akkor az utat.

Ahogy az ige is mondja a Zsoltárokban: "Bizzál az Úrban teljes szívedböl a magad értelmére pedig ne támaszkodjál."

2017. nov. 27. 07:06
 17/17 anonim ***** válasza:

Én úgy érzem, hogy Isten mindig velem van.

Amikor szerelmes vagy akkor a szerelmed körül forognak a gondolataid, bármit csinálsz mindig rá gondolsz. Neki szeretnél tetszeni és megfelelni. Kikéred a véleményét, igyekszel, hogy ne okozz neki csalódást, ő a legfontosabb. Ha Isten a szerelmesed, a szó legtisztább értelmében, akkor mindig érezheted, hogy veled van. Követ62 nagyszerűen leírta, hogy mit tehetsz ennek érdekében. Aztán majd az örökkévalóságban egész közel lehetünk a Teremtőhöz, mert arra teremtett bennünket, hogy közösségben legyünk Vele.

2017. nov. 30. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!