Hogyan lehet folyamatosan Isten közelében maradni?
De most tényleg. Magyarázza már el valaki mi a probléma azzal amit irtam?
Vagy a személyeknek szól a lepontozás?
Én mindenkinek megadom a zöld pacsit, ha nem olyan mint az egyes válasz. És Istenhez irányítja a kérdezőt.
Mit kellett volna kihagyni?
Egyszerűen nem értem.
Nem azt irtam, hogy menj XY egyházhoz, csak Jézust mint példaképet ajánlottam és a kapcsolat elméjítését Istennel.
????????????????????????
Kedves követ62 !
Vedd tudomásul,hogy ha Isten angyala-az Ő direkt üzenete- diktálását írnád le,a fanatikus gyökerek,azt is lepontoznák.
90%-ban a lepontozók,csak ránéznek a nevedre,és már megy is a piros kéz.A fennmaradó 10% lepontozó értelmi képessége kevés az értelmezéshez,és a helytálló mérlegeléshez.
Ne törődj a pontozással,mert tökéletesen irreálisak!
Tényleg csak úgy mellékesen érdekelt volna.
Igyekszem a legjobb tudásom szerint, és persze a meggyőződésem szerint reagálni kerdesekre.
Van, hogy egyezik maséval, vagy közel jár hozzá. Mégis le vagyok pontozva. Ezért mondom, hogy a nevem befolyasolja a lepontozókat.
Viszont a hozzá szólásaimból nyilvánvaló, nem mérvadó bárki lepontozása. Csak kiváncsi lettem volna.
Az ateistáknál még csak érteném a kettős mércét, de a magukat hívőknek nevezőknél nem igazán.
Kedves követ62!
Nem biztos, hogy keresztények pontoztak le
Végül is mindegy. Válaszoltam a kérdező kérdésére.
Ha ő, vagy bárki ki próbálja amit irtam rá jön, hogy működik és ezzel elmélyíti Istennel a kapcsolatát akkor örülök, hogy segithettem.
A pontok, százalékok nem számítanak.
Én hiszem egyedül az a legontosabb, hogy ISTENNEL legyen mély és igazi egy hívő kapcsolata. És Ő majd mindenben mutatja akkor az utat.
Ahogy az ige is mondja a Zsoltárokban: "Bizzál az Úrban teljes szívedböl a magad értelmére pedig ne támaszkodjál."
Én úgy érzem, hogy Isten mindig velem van.
Amikor szerelmes vagy akkor a szerelmed körül forognak a gondolataid, bármit csinálsz mindig rá gondolsz. Neki szeretnél tetszeni és megfelelni. Kikéred a véleményét, igyekszel, hogy ne okozz neki csalódást, ő a legfontosabb. Ha Isten a szerelmesed, a szó legtisztább értelmében, akkor mindig érezheted, hogy veled van. Követ62 nagyszerűen leírta, hogy mit tehetsz ennek érdekében. Aztán majd az örökkévalóságban egész közel lehetünk a Teremtőhöz, mert arra teremtett bennünket, hogy közösségben legyünk Vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!