Ki nyerne, ha összecsapnának, Jézus vagy Mohamed?
Erről jut eszembe a nyuszi,és a kis elefánt beszélgetése:
Elefánt!Te hány éves vagy?
-Egy éves.
-Érdekes,én is,igaz kicsi koromban sokat betegeskedtem.
Szia
Krisztusról azt írja a Biblia: " És láttam, amikor a Bárány felnyitotta a hét pecsét egyikét, és hallottam, hogy a négy élő teremtmény egyike mennydörgéshez hasonló hangon ezt mondja: „Jöjj!” És láttam, és íme, egy fehér ló; és a rajta ülőnél íj volt, és koronát adtak neki, és kivonult győztesen, és hogy teljessé tegye győzelmét." Jelen. 6:1,2
Össze fognak csapni:-) és a Biblia szerint ez lessz az eredménye :-)
Most még a győztes oldalára állhatunk :-)
KZitus!
Most még a győztes mellé állhatunk?
Tipikus Jehova Tanúja hozzáállás, akik csak azért imádják Istent, mert a téves Istenképük miatt azt hiszik, akkor túlélik. Amúgy semmi szeretnivaló nincs az Istenképükben.
A kereszténység Jézusa isteni hatalommal bír, tehát nyilván ő.
Az iszlámban Jézus és Mohamed is a legfontosabb prófétáknak számítanak, de nincsen természetfeletti hatalmuk, csak Isten által képesek csodát tenni. Tehát a keresztény vallásokat leszámítva minden más esetben Mohamed nyerne, mert neki van háborús tapasztalata.
Minden nézőpont kérdése.
Jézus látszólag vesztett, hiszen megölték Őt, meghalt a kereszten.
Ezzel szemben Jézus feltámadt és megteremtette az igaz hívők számára is a feltámadást azaz az örök élet lehetőségét és valóságát. Azaz nem vesztett hanem nyert.
Jézus a testben megjelent Isten, azaz Isten kinyilatkoztatása, ezzel szemben Mohamed pedig egy mondvacsinált próféta, akinek semmi köze az élő Istenhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!