Tamás321 kérdése:
Isten vagy a Sátán Izraele?
2010. máj. 31. 16:23
1/12 anonim válasza:
Erre inkább itt nem válaszolnék...
2/12 anonim válasza:
Én egyikben sem hiszek és akkor?. Amúgy meg Palesztináé.
3/12 anonim válasza:
Az emberiségnek tudatosan kéne gondolkoznia,nem pedig hülyeségekben hinni..nem a "Sátán"-ra meg "Isten"-re kell mindent fogni.
4/12 anonim válasza:
Azt írja a Biblia:
"Tudok szorongattatásodról, arról, hogy szegény vagy, de valójában mégis gazdag. Tudom, hogy gyaláznak, akik zsidónak vallják magukat, noha nem azok, hanem a sátán zsinagógája." (Jelenések könyve 2:9)
5/12 A kérdező kommentje:
Hát igen, az utolsó válaszadóval én sem vitatkoznék.
2010. jún. 3. 14:28
6/12 anonim válasza:
Én nem akarok ítélgetni senkit,ez Isten dolga.
A Molnár F. Árpád nem hamis próféta?,mert nekem úgy tűnik.
7/12 anonim válasza:
Jajj.. Molnáref Árpád. :DDDD
Elmebeteg...
8/12 A kérdező kommentje:
Az igaz, hogy Molnár F. Árpád sem tudhat mindent jól. De a bűnözők leleplezésében és nyilvánosságra hozásában profi. Egyébként nem kívánom senkinek, hogy átélje, amit én: négy bűnözővel is volt dolgom életem során, akik a testi épségemre törtek, vagy éppen teljesen kifosztottak anyagilag úgy, hogy lehetetlenné váljon a megélhetésem. Ezek mind lelkiismeretfurdalás nélkül megöltek volna és ráadásul perverz vágyaikat is kielégítették volna vele. Még jó, hogy van törvény. Az igazi elmebetegek a bűnözők, mert szociopata, pszichopata, végletekig embergyűlölő fajzat. Ezeket csak önmaguk érdeklik, meg a torz vágyaik kielégítése, aminek érdekében ölnének legszívesebben.
2010. jún. 21. 14:42
9/12 anonim válasza:
A zsidók Sátán legnagyobb ellenségei, nem véletlenül hívják őket a zsidó/keresztény isten kiválasztott népének. A zsidóságtól ered az iszlám és a keresztény vallás is (ha valaki kicsit is tanulmányozza a vallástörténetet erre könnyedén rájöhet). Sajnos a zsidók kezében van a fél világ ez igaz, de Sátánnak semmi köze hozzájuk azon kívül hogy ők a legnagyobb ellenségei.
10/12 anonim válasza:
Mindkettőé. Ma már ilyen nagy a keveredés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!