Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten vagy a Sátán Izraele?

Tamás321 kérdése:

Isten vagy a Sátán Izraele?

2010. máj. 31. 16:23
1 2
 1/12 anonim válasza:
Erre inkább itt nem válaszolnék...
2010. máj. 31. 16:46
 2/12 anonim ***** válasza:
Én egyikben sem hiszek és akkor?. Amúgy meg Palesztináé.
2010. jún. 1. 16:47
 3/12 anonim ***** válasza:
Az emberiségnek tudatosan kéne gondolkoznia,nem pedig hülyeségekben hinni..nem a "Sátán"-ra meg "Isten"-re kell mindent fogni.
2010. jún. 2. 11:53
 4/12 anonim ***** válasza:

Azt írja a Biblia:

"Tudok szorongattatásodról, arról, hogy szegény vagy, de valójában mégis gazdag. Tudom, hogy gyaláznak, akik zsidónak vallják magukat, noha nem azok, hanem a sátán zsinagógája." (Jelenések könyve 2:9)

2010. jún. 3. 09:07
 5/12 A kérdező kommentje:
Hát igen, az utolsó válaszadóval én sem vitatkoznék.
2010. jún. 3. 14:28
 6/12 anonim ***** válasza:

Én nem akarok ítélgetni senkit,ez Isten dolga.

A Molnár F. Árpád nem hamis próféta?,mert nekem úgy tűnik.

2010. jún. 10. 07:23
 7/12 anonim ***** válasza:

Jajj.. Molnáref Árpád. :DDDD

Elmebeteg...

2010. jún. 21. 10:30
 8/12 A kérdező kommentje:
Az igaz, hogy Molnár F. Árpád sem tudhat mindent jól. De a bűnözők leleplezésében és nyilvánosságra hozásában profi. Egyébként nem kívánom senkinek, hogy átélje, amit én: négy bűnözővel is volt dolgom életem során, akik a testi épségemre törtek, vagy éppen teljesen kifosztottak anyagilag úgy, hogy lehetetlenné váljon a megélhetésem. Ezek mind lelkiismeretfurdalás nélkül megöltek volna és ráadásul perverz vágyaikat is kielégítették volna vele. Még jó, hogy van törvény. Az igazi elmebetegek a bűnözők, mert szociopata, pszichopata, végletekig embergyűlölő fajzat. Ezeket csak önmaguk érdeklik, meg a torz vágyaik kielégítése, aminek érdekében ölnének legszívesebben.
2010. jún. 21. 14:42
 9/12 anonim ***** válasza:
A zsidók Sátán legnagyobb ellenségei, nem véletlenül hívják őket a zsidó/keresztény isten kiválasztott népének. A zsidóságtól ered az iszlám és a keresztény vallás is (ha valaki kicsit is tanulmányozza a vallástörténetet erre könnyedén rájöhet). Sajnos a zsidók kezében van a fél világ ez igaz, de Sátánnak semmi köze hozzájuk azon kívül hogy ők a legnagyobb ellenségei.
2011. jún. 22. 12:49
 10/12 anonim ***** válasza:
Mindkettőé. Ma már ilyen nagy a keveredés.
2011. okt. 9. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!