Istentől van, vagy az ördögtől? (Az "érem két oldala" -típusú dilemma)
Sziasztok!
24/F vagyok, és hatalmas szükségem van a véleményetekre!
Komolyabb pályaválasztás előtt állok (sok-sok-sok gyári + egyéb munkahelyek után), ugyanis elhatároztam, hogy vagy BKV busz-sofőr leszek |ami többet fizet|, vagy pedig egy sima rendőr (mindkettőhöz lenne kedvem).
A mai napon voltam először érdeklődni a BKV-nál és 3 elég kellemetlen dolog történt velem:
1: életemben először ismertem meg egy olyan embert, aki kedves volt, sokat segített (a nagyvárosi forgalomban, mi-merre hány méter, mivel vidéki vagyok) ellenben kiderült, hogy meleg, és mi tagadás elég kellemetlen módon már-már zaklatott facebook-on keresztül (ő is jelen volt állás interjún, és azért kezdtünk el haverkodni mert kb. csak ő volt az egyetlen velem egykorú személy a jelentkezők között).
2: rosszul lettem utazás közben sajnos, de komolyabb (hányás pl) nem történt hála istennek. Sietni kellett és egy gyors kajálás után egyből rohanás+tömegközlekedés stb
3: mivel vidéki vagyok és kb. 4 éve ha járhattam pesten utoljára, elfelejtettem a nagy reggeli rohanásban, hogy a vonaljegyet be kell bizony téptetni-olvastatni, a kalauz bácsi megtalált és ott a helyszínen perkálhattam neki 8 ezer forintot, kis értetlenkedő fejemmel: "mégis mit akar ez tőlem, hiszen van jegyem?!" -szóval értitek
---------------
Ezek után jönne a nagy kérdésem, hogy vajon mi lehetne a megoldás erre a nagy dilemmára.
A, variáció:
Isten kegyelmes és jóságos, ezért jelekkel üzen bizony nekem, hogy ezt az állást nem fogom én bírni (akár milyen jól is fizessen), hiszen rosszul voltál és még anyagilag is ráfáztál, a meleg kollegáról pedig csak ne is beszéljünk. Bizonyára, valami jobbat tartogat számomra az Isten.
B, variáció:
Bizony Sátán bácsi jött bekavarni, mert nagyon jól tudja azt, hogy ez az állás számomra egy hatalmas lehetőség és áldás lenne Istentől, ezért lépten-nyomon azon van, hogy hátráltasson valamilyen módon engem eme célom elérésében.
Szerintetek melyik a helyes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!