Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Orbán gáspár, mint Isten...

Orbán gáspár, mint Isten általi gyógyító ti ezt elhiszitek?

Figyelt kérdés

[link]

Isten azt mondta neki, van egy olyan ember a teremben, akinek lovas balesete volt, és emiatt fáj a jobb térde.

Hosszabb csend után egy lány jelentkezett, hogy neki valóban volt lovas balesete, de a bal térde fáj.

2017. nov. 8. 12:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
65%
Hogy 30-40-es "meddő" nőkön segíteni tud egy fiatal, ereje teljében lévő fiú, azt még talán elhiszem. A többit nem.
2017. nov. 8. 13:54
 12/21 Pietrosol ***** válasza:
53%

Szia!

Szerintem legalább akkora "gyógyító", mint Németh Sándor. Vagy csak megirigyelte ezt az üzletágat.

2017. nov. 8. 14:26
 13/21 anonim ***** válasza:
55%
A hitgyülisek beájulnak.
2017. nov. 8. 14:27
 14/21 anonim ***** válasza:
35%
Pál sem volt egészséges, ő miért nem gyógyította meg magát?
2017. nov. 8. 15:15
 15/21 anonim ***** válasza:
25%
Nem!!!
2017. nov. 8. 15:54
 16/21 anonim ***** válasza:
30%
Egyebek mellett sok minden szól a Biblia alapján ezen fiatal ember ellen, ami miatt nem lehetséges Istentől jövőnek tekinteni.
2017. nov. 8. 15:56
 17/21 anonim ***** válasza:
34%
Te már csak tudod.... Inkább benne vagy egy állandóan tanítást változttó, meg világ végét jósolgató szervezetbe. Te állandó Istenkáromló, Isten Szent Lelkét tagadó. Inkább térj meg, míg nem késő.
2017. nov. 8. 16:07
 18/21 anonim ***** válasza:
63%

Vicces,mert Budapesten es szerte az országban rengeteg ilyen, és ehhez hasonló dicsőítő alkalom van, mégis csak a Felházat kapták fel, mert Orbán fia is benne van.

Szerintem senkit nem szabad a szülei alapján megítelni, tökre rossz, hogy mindenki ennyire ítélkező csak mert a miniszterelnök az apja.

Vannak emberek, akik megkapják a Szentlélek ajándékait, ilyen pl. a prófétálás és a gyógyítás is. Hogy Gáspárnak tényleg megvannak-e ezek a karizmák, nem az én dolgom megítélni.

Viszont a Felház szerintem nem rossz, sok embert vezet közel Jézushoz, sokan térnek meg ezeken az alkalmokon.

2017. nov. 8. 17:31
 19/21 anonim ***** válasza:
66%

Nézegettem a válaszokat de őszintén megmondva nem nagyon kaptal választ a kérdésedre!

Először is tisztázzunk le valamit! Nem Gáspár gyógyít! Isten gyógyít! Gáspár csak egy látást kapott Istentől ebben az esetben és ha utána nézel vagy valakit megkérnek hogy linkeljen be ide ilyeneket azt megkoszonnem! Marmint azzal kapcsolatban hogy az ima mikre képes! A felház egy nagyon jó cél érdekében alakult amit Isten meg is áld!

2017. nov. 8. 19:28
 20/21 anonim ***** válasza:
17%
SZegenyrol ordit, hogy sulyosan serult lelkileg. Oszinten remelem, hogy egyszer kiszakad ebbol a hulyesegbol,nyilvanvalo, hogy nala ez ilyen menekules dolog.
2017. nov. 11. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!