Orbán gáspár, mint Isten általi gyógyító ti ezt elhiszitek?
Isten azt mondta neki, van egy olyan ember a teremben, akinek lovas balesete volt, és emiatt fáj a jobb térde.
Hosszabb csend után egy lány jelentkezett, hogy neki valóban volt lovas balesete, de a bal térde fáj.
Szia!
Szerintem legalább akkora "gyógyító", mint Németh Sándor. Vagy csak megirigyelte ezt az üzletágat.
Vicces,mert Budapesten es szerte az országban rengeteg ilyen, és ehhez hasonló dicsőítő alkalom van, mégis csak a Felházat kapták fel, mert Orbán fia is benne van.
Szerintem senkit nem szabad a szülei alapján megítelni, tökre rossz, hogy mindenki ennyire ítélkező csak mert a miniszterelnök az apja.
Vannak emberek, akik megkapják a Szentlélek ajándékait, ilyen pl. a prófétálás és a gyógyítás is. Hogy Gáspárnak tényleg megvannak-e ezek a karizmák, nem az én dolgom megítélni.
Viszont a Felház szerintem nem rossz, sok embert vezet közel Jézushoz, sokan térnek meg ezeken az alkalmokon.
Nézegettem a válaszokat de őszintén megmondva nem nagyon kaptal választ a kérdésedre!
Először is tisztázzunk le valamit! Nem Gáspár gyógyít! Isten gyógyít! Gáspár csak egy látást kapott Istentől ebben az esetben és ha utána nézel vagy valakit megkérnek hogy linkeljen be ide ilyeneket azt megkoszonnem! Marmint azzal kapcsolatban hogy az ima mikre képes! A felház egy nagyon jó cél érdekében alakult amit Isten meg is áld!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!