Orbán gáspár, mint Isten általi gyógyító ti ezt elhiszitek?
Isten azt mondta neki, van egy olyan ember a teremben, akinek lovas balesete volt, és emiatt fáj a jobb térde.
Hosszabb csend után egy lány jelentkezett, hogy neki valóban volt lovas balesete, de a bal térde fáj.
Ha igaz, nem különösebben kell vele foglalkoznom, mert nem nekem mondta ezeket Isten.
Ha csaló, akkor pedig a saját lelkét és üdvét rombolja, nem az enyémet.
Egyébként elolvastam a cikkeket, amik eredetileg a 24.hu oldalon jelentek meg. Általánosan kialakult véleményem inkább negatív, mint pozitív róluk. Mert hiába mondják például, hogy nem prédikálnak, ha még is azt teszik. Vagy a nagyobb népszerűség miatt eretnek nézeteket hangoztatnak. Nekem nem szimpatikusak és szerintem helytelen dolgot tesznek.
Minden szavát elhiszem. Mert elismerte a tévedését nem hamukál, magát jó fényben tüntetve fel. Te elolvastad az egész cikket amúgy? Mert otthon a fotelból könnyű ám kritizálni azt, aki meg merte lépni azt, hogy JÉZUSHOZ (nem Orbán Gáspárhoz) vonzza azokat, akik elmentek.
Döbbenetes milyen rosszindulatú sok ember.
"Vagy a nagyobb népszerűség miatt eretnek nézeteket hangoztatnak. Nekem nem szimpatikusak és szerintem helytelen dolgot tesznek."
Milyen nézeteket hangoztatnak, ami neked a cikkből teljesen negatív? És mi az a helytelen dolog, ami szerinted rossz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!