Mit gondoltok a Jézus Szeretete Egyházasokról?
Megnéztem a honlapukat, már az első kép ami bejön már abbol sugárzik ez a tipikus, karizmatikus szélhámos kép, ami miután kicsit olvasgatok az oldalukon csak erősödik. A szokásos karizmatikus tanítások, amiket kontextusbol kiragadott igeversekre alapoznak(mert ugye ha kontextussal együtt olvasnák, akkor mársem támasztaná alá a tanításaikat).
Két lehetőség látszik itten, ez a jim sanders aki alapította ezt itt magyarországon vagy nem teljesen tiszta agyilag, vagypedig felismerte azokat a lehetőségeket, amiket magában rejt a Bibliát nem ismerő emberek félrevezetése, amiből sok karizmatikus prédikátor megszedte már magát. (szerintem ez utóbbi ami valószínű)
Jah és még egy észrevétel a honlapjuk alapján: ez egy csöppet jim sanders központú egyháznak tűnik, nem pedig Jézus központúnak, ami elég gáz)
(ui. itt sem az embereket kell negatív véleményt alkotni, akik bedőlnek neki, hanem arrol aki megvezeti őket)
<><
Abszolut nem ismerem ezt az egyházat, és olyan embert sem, aki tagja lenne. De!
Tiszteletben tartom az álláspontjukat, és azt gondolom, hogy az a fontos, hogy az ember tudjon hinni valamiben. Nem tudom, ők miben hisznek, de bizonyára megnyugtató számukra, hogy hisznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!