Nem fog el a szomorúság benneteket hogy lehet a holnapi nap lesz az utolsó?
És a kérdésem lényege az hogy úgy vagytok ezzel kapcsolatban hogy biztosak vagytok abban hogy az út másik oldalán Isten vár rátok ?
És ha igen miért vagy miért nem ?
Köszönöm szépen a válaszaitokat!
Képzeld: nem.
És ha normális ember akarsz lenni, akkor te se szomorkodsz ezen.
Szia
nem fog el, mert nem gondolok rá. Rettenetes lehet úgy élni a mindennapjainkat, hogy "lehet a mai, holnapi" lesz az utolsó. Képzeld el milyen lenne 80-90 évig így élni :-)
Viszont az igaz, hogy eddig mindenkinek eljött az a bizonyos utolsó. De ameddig el nem jön, gyönyörű dolgokkal lehet megtölteni a mindennapjainkat.
A kérdésed olyan, mintha azt gondolnád, nem ültetek virágot a kertembe, hiszen ősszel úgy is jön a hideg és elpusztítja!
De én inkább ültetek, és őszig minden nap gyönyörködöm benne. Tedd te is ezt az életeddel: töltsd meg tartalommal- és mosolyogj minden nap :-)
1, Nem, mert végre vége lenne minden rossznak;
2, Nem hinném, hogy ő várna, szerintem inkább semmi sem vár, nincs semmi a másik oldalon. Nekem nem hiányzik még egy élet.
" Nem fog el a szomorúság benneteket hogy lehet a holnapi nap lesz az utolsó? "
" És a kérdésem lényege az hogy úgy vagytok ezzel kapcsolatban hogy biztosak vagytok abban hogy az út másik oldalán Isten vár rátok ? "
Itt a példa,hogy 2 kérdés is lehet egymásnak ellentmondó. Most akkor mi a kérdés lényege? Mert úgy tetted fel,hogy Istennel leszünk,akkor miért szomorkodjak? Te szomorkodnál,ha tudnád,hogy holnap Istennel leszel?
Ja azért nem. De ha mondjuk a nagy sötétség várna akkor mit éreznél ?
Az nem olyan boldogító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!