Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten szereti a vicceket?

Isten szereti a vicceket?

Figyelt kérdés
2017. okt. 27. 23:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem csupán a humorérzék hiánya nem testi fogyatékosság, de a dolgok meg nem értéséből fakadó elhamarkodott vélemény is az. Isten nem döntöget senkire semmit. Ha ismernéd és értenéd a Bibliát, akkor inkább csendben maradnál ahelyett, hogy kikiabálod magadból az értesületlenségeidet.
2017. okt. 28. 10:42
 12/15 anonim ***** válasza:
53%
Tudom, az emberek hibája, amiért nem gondoskodtak a megfelelő biztonságról, esetleg a "Gonoszé", Isten egyedül akkor jön a képbe, mikor valami jó történik. Ugyanígy, ha műtét közben meghal valaki, akkor "Hülye orvosok!", ha jól sikerül az operáció, akkor "Adjunk hálát az Úrnak!" :D
2017. okt. 28. 11:23
 13/15 ka.ka.o ***** válasza:
Ennek nem igazán van köze a kérdéshez, ezért kérlek az oldal "Ne offolj!" szabályának betartására.
2017. okt. 28. 11:38
 14/15 anonim ***** válasza:
11%
Igenis, atyám!
2017. okt. 28. 11:41
 15/15 KZitus ***** válasza:
100%

Szia

Nem olvastam eről a Bibliában. De abban bizonyos vagyok, hogy van humorérzéke.:-) Amikor megnézem az állatok sokféleségét, vagy megfigyelem egy egy cica, kutya orrát, pofiját, vagy egy egy virág különleges formáját, mindig az jut eszembe, mennyi humorral és jókedvel hozhatta mindezeket létre, amikor megalkotta.

2017. okt. 28. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!