Ez az ember, hogy tudna magától ekkorát esni ennél a Hit Gyülis Szent Szellem betöltekezésnél, ha nem valami magasabb erő által?
1 percnél konkrétan atszaltózik a nyakán, ilyet normális ember nem tudna csinálni csak max vmi birkózó vagy kaszkadőr szerintetek, hogy lehet ez?
https://www.youtube.com/watch?v=dVlvtKHw1qc
Én katolikus vagyok, nalunk így néz ki egy karizmatikus dicsőítés. [link]
Nálunk szó sincs rángatózásról. Amikor a karizmatikus megújulást ellenzők mondogattak ilyet, hogy mi rángatózunk, meg vonaglunk, sosem értettem, hogy ezt honnan szedték. Hát mostmár értem, azért mert a hitgyülivel azonosították az egészet. Pedig nálunk szo sincs ilyesmiről.
Nyilván,vannak karizmatikus jelenségek,amikor az ördögi lelkek hatalma figyelhető meg,amint Isten Lelkéből gúnyt űznek.
Isten,a rend Istene,s nem az kontrollálatlan összevisszaságé,amit a filmben is láthatunk.
El tudok képzelni ilyen bolondozást,egy jókedvű bulin,de "istentiszteleten"káromlás az.
18.Hsz!
Isten Szentlelke nem űz gúnyt alkotásából.
A filmen lévő emberek úgy viselkedtek,mint az epilepsziások,vagy elmebetegek.
Teljesen kizárt,hogy bármi köze lenne Isten Lelkének az ilyen viselkedéshez.
Szerintem minden nem mozgássérült ember képes ezt megcsinálni, mondjuk annyi pénzért, amit az ilyen kóklerek adnak még talán a nyomorék is kipördül a székéből.
A magasabb erőd miért nem tudta megjavítani az audiominőséget, hogy ne azt a hangot kelljen 1 percig 0,2 másodpercenként hallgatni, amit a dinnyemag kiköpésekor ad ki az ember?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!