Ha Isten szerint aki nem vallásos már az is pokolra kerül akkor hova kerül aki népirtást követ el? Pl Hitler, Sztálin.
A keresztények azt mondják, hogy:
1: BÁRMELYIK embernek meg lehet bocsátani, ha őszintén megbánja a bűneit,
2. KIVÉVE annak, aki nem fogadja el a Szentlélek áldását, vagyis szándékosan nem hisz.
Jó lenne, ha nem hazudtolnátok meg saját magatokat.
" Ne haragudj, hetes, csak azt mondom, amit a keresztények maguk mondanak. Annyi a különbség, hogy összeszedtem egy mondatba, mert ők külön mondják - és nem gondoltak bele, hogy ennek együtt is igaznak kell lennie."
Érdekes, én keresztény vagyok és nem ezt mondom. Ez a te hibás értelmezésed. És belegondoltam, de nem igaz
"Ja, és köszönöm a szeretet nevében a lepontozást is. Tipikus keresztény viselkedés. Jézus is ezt mondta, nem? Hogy utáld a másikat..."
És mindig ez a hiszti... És megsúgom: lepontozás nem egyenlő az utálattal. Ha minden marhaság után felpontoznánk, akkor meg az lenne a bajod, hogy mindenki agymosott:)
"Jó lenne, ha nem hazudtolnátok meg saját magatokat."
Most magadat hazudtoltad meg:))
"1: BÁRMELYIK embernek meg lehet bocsátani, ha őszintén megbánja a bűneit,
2. KIVÉVE annak, aki nem fogadja el a Szentlélek áldását, vagyis szándékosan nem hisz."
Még mindig nem megy:))) Találgatsz még, vagy megkérdezed a keresztényeket?
Ja, persze, te vagy az, aki nem írsz semmi konkrétot, csak leírod, hogy amit írtunk az rossz, nem úgy van.
Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!