Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Muszlimok fejkendő nélkül?

Muszlimok fejkendő nélkül?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy egy csomó török nőn nem látni fejkendőt, ők is attól muszlimok csak nem takarják el a hajukat vagy nem tudom.

2017. okt. 16. 20:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én muszlim vagyok. Kendőt sajnos nincs lehetőségem hordani különböző okokból viszont a vallást ugyanúgy gyakorolom mint bárki más illetve ha tehetem mecsetbe is megyek. :) Sokan sajnos nem tehetik meg, hogy a kendőt hordják (pl.: iskola vagy munkahely miatt)
2017. nov. 2. 18:18
 12/12 anonim ***** válasza:
Mert attól még, hogy ott született valaki, muszlimnak született valaki még nem azt jelenti, hogy bármit is kell csinálnia, ami "vallásos". Európa meg elvileg keresztény és hányan tartják az előírásokat? Engem is megkereszteltek baba koromban és gondolom sok mindenki mást is, tehát keresztények vagyunk. És? Szoktunk templomba járni vagy akármi?:D ( valaki nyilván, de érted mire gondolok)
2017. nov. 14. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!