Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan váltsak vallást?

Hogyan váltsak vallást?

Figyelt kérdés
Most rólam katolikus vagyok amit nyilván nem én hanem a szüleim "választottak" mikor megkereszteltek az egyházba. A gond csak az hogy rájöttem hogy én keresztény szeretnék lenni. Akkor ez hogy működik? Azért kérdem mert ugye meg vagyok keresztelve és elsőáldoztam is. Szóval kell valamit tunnel annak érdekében hogy vallást válhatnak vagy csak úgy eldöntöm hogy váltok és kész?

2017. okt. 13. 08:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
19%

"Mi bizonyítja, hogy ez isteni beavatkozásra történt, az egyházi hagyomány további alakulása pedig nem?"

Máté 7:20 Azért az ő gyümölcseikről ismeritek meg őket.

2017. okt. 13. 15:36
 12/17 Mansour ***** válasza:
15%
Tehát azt mondod, hogy az egyházi hagyományban bármi, ami "jó gyümölcs", az isteni legitimitással bír?
2017. okt. 13. 17:16
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

"Márk 16:17 Azok pedig, a kik hisznek, ilyen jelek követik: az én nevemben ördögöket űznek; új nyelveken szólnak.

Márk 16:18 Kígyókat vesznek föl; és ha valami halálost isznak, meg nem árt nékik: betegekre vetik kezeiket, és meggyógyulnak."

Ahol ezeket nem művelik, azok nem Jézus követői. Mutass katolikus papot, aki ezt műveli.

Nem fogsz találni, de a többiben sem akik templomokat építenek, hisz "nem lakozik kézzel csinált templomokban, bennetek van".

Itt nézz körül, ezek tudják művelni a fentieket:

[link]

2017. okt. 16. 09:58
 14/17 anonim ***** válasza:
87%

Mutass egyetlen gyülekezetet, amelyikre igaz.

Majd próbáljuk ki, hogy megisznak egy erősen mérgező löttyöt.

Halandzsázni és fetrengeni bárki tud. A mérges kígyó és a méreg már más dolog. :)

2017. okt. 16. 10:01
 15/17 anonim ***** válasza:
Sikerült már vallást váltanod?
2017. okt. 16. 11:55
 16/17 Mansour ***** válasza:
76%

Az ördögűzést a katolikus és ortodox egyházakban is csinálják, ha van rá igény. A nyelveken szólást akkor fogadom el isteni eredetűnek, ha más anyanyelvű személyek a saját nyelvükön értik és/vagy olyan információt közvetít, amit a nyelveken szóló máshonnan nem tudhat, csak Istentől.

Kígyókat emelgetni nem láttam még senkit keresztény kontextusban legalábbis, ha tévedek, javíts ki légy szíves! Ugyanígy arról sem tudok, hogy valakire a méreg ne hatott volna, vagy ilyen bizonyított eset?

2017. okt. 16. 13:37
 17/17 Mansour ***** válasza:
100%
Ja, hogy ez az Árkádia Fényei valami ezós, reikis dolog? Akkor még érdekesebb, ha a Bibliában leírt jeleket művelik...
2017. okt. 16. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!