Ki érti Dániel próféciáját, ami a 7-9-ig van megírva?

Szia! Dániel prófétálásai teljes mértékben hitelesek!
A 7. Fejezetben a vegidokrol van szó amire ezt ajánlom neked!
Beleolvasva ebbe az utolsó weboldalba érdekes dolkot fedeztem fel.
Amivel én is egyet értek, hogy a pápaság felállítása, és a papság hatalma nem Istentől ered.
Az idő-idők-és félidő másképpen értelmezem (egyházam) és így ezzel kapcsolatban felmerült egy kérdésem?
Ha igaz amit kiszámoltak akik ezt az egyházat/tanítást írták/vezetik, akkor a gyógyuló pápaság megggyógyul? (G2-6)

Az a baj ezzel az időkkel, idővel, fél idővel, hogy nem lehet olyan pontatlanság benne, hogy az évet 360 napnak veszi. Ez több, mint 1%-os tévedés. Ugye így számolják, hogy két év=720 nap, azaz év, egy év 360 nap, azaz év, majd fél idő 180 nap, azaz év, és így összeadva jönne ki a 1260 év, illetve nap.
De ez full pontatlan. Ez messziről is csak belemagyarázás, mert így elegáns. De nem az.
Főleg érdekes, hogy a Jelenések könyvében lévő 1000 esztendőt viszont évnek veszi, ott mégsem alkalmazta a nap = év elvet. Azért nem, mert soha nem volt a nap= az évvel egyetlen próféciában sem, csak és kizárólag ott, ahol erre felhívta a figyelmet.

Úgy látom belemásztunk az utolsó időkbe! Imádom seretem.
Még nem olvastam semmit, de eleve alapból elvetek minden hamis vallás tanításait. Milyen hamis vallás tanításai???
Sorolhatnám, mert nem csak a Jehova tanúi vannak így ezzel! Más keresztény vallások sem látják és tudják az igazságot ezzel kapcsolatban!
Dániel próféciája? Jelenések könyve? Most akkor mi van és mi lesz?
Még meglátom !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!