11/12 Zenon 

válasza:

Ugyanazt, mint a jelenlegi.
Manipulálnám a fanatikus híveket és közben élvezném a vatikáni luxust.
12/12 anonim 

válasza:

"Az ötösnek:valamikor talán nő is lehet pápa.Én bevezetnék egy olyan reformot(amennyiben csak rajtam múlna),hogy nők is lehetnek papok(tehát pápa is)."
Nem volt, az csak egy később született "bulvárhír", hogy így mondjam, csak van, aki még ma is beveszi.
Mivel a női papság, pláne a pápa nem is csak pap, hanem püspök nem összeegyeztethető sem a Szentírással, sem a Szent Hagyománnyal, sem a nyugati vagy keleti joggal, így ezen nem lehet változtatni (csak ha letérünk az útról). Én nőként nem bánom, hogy nem lehetek pápa. :)) Nekünk más a feladatunk.
De ha férfi lennék és pápa, akkor a Piusz vagy a Callixtus nevet venném fel. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!