Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miről beszélnek ezek az emberek?

Miről beszélnek ezek az emberek?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=Fgia3NKPaqw

Azt mondják, hogy nem szabad imádkozni, és imádatot sem Istennek bemutatni, mert szerintük ez is pogány eredetű. Kik ezek a srácok, akik ezt a csatornát csinálják? Az egész kereszténységet sátáninak tartják....?

2017. szept. 26. 11:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Csak a leírást néztem, de szerintem igazuk van. Kb. a törvénykező egyházak ellen szólnak:

"Engedelmeskedjünk Istennek, vagy a vallásos kereszténység szerinti imádjuk Őt? Mit jelent az valójában az Isten imádat? Mi szükséges az örök élethez, engedelmesség vagy vallásos imádat? Mit jelent az Istennek való fohász? A szavakban való fohász nem ér semmit, ha az életünkön nem látszik az Isten természete, az igazság és az engedelmesség. Az engedelmesség következményei. Mit jelent az, hogy szentek legyetek, a szentéletűség? Mit jelent az, hogy, "aki látott engem, látta az Atyát"? A Krisztusi viselkedésünk fontossága. Krisztus életén keresztül megérthetjük mindezeket, mert Krisztus a minden, Ő róla, Ő érte szól minden."

Mondom, csak ezt olvastam, ebben nincs semmi keresztényellenes, sőt! Csak remélni tudom, hogy a "krisztusi viselkedés" alatt nem hókuszpókokra gondol, hanem a gyakorló szeretetre, alázatra, szelídségre...

Imádkozni természetesen kell, az apostolok rengetegszer említik...

2017. szept. 26. 11:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Csak az elejét néztem meg, mert annyira összeszedetlenül és igénytelenül beszél az előadó (tele van szünetekkel és őzéssel, és fölöslegesen felviszi a hangsúlyt minden második szó után), hogy egyáltalán nem vonzza a figyelmet, inkább irritál.
2017. szept. 26. 12:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Ezek nem normális embereke akiket elvakított az üldözési mánia. Sokszor olyanokat álítanak ami nem is igaz hogy befeketítsék nem csak az egyházat hanem az egész kereszténységet. És még ők követik Krisztust hagyjuk már
2017. szept. 26. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!