Miről beszélnek ezek az emberek?
https://www.youtube.com/watch?v=Fgia3NKPaqw
Azt mondják, hogy nem szabad imádkozni, és imádatot sem Istennek bemutatni, mert szerintük ez is pogány eredetű. Kik ezek a srácok, akik ezt a csatornát csinálják? Az egész kereszténységet sátáninak tartják....?

Csak a leírást néztem, de szerintem igazuk van. Kb. a törvénykező egyházak ellen szólnak:
"Engedelmeskedjünk Istennek, vagy a vallásos kereszténység szerinti imádjuk Őt? Mit jelent az valójában az Isten imádat? Mi szükséges az örök élethez, engedelmesség vagy vallásos imádat? Mit jelent az Istennek való fohász? A szavakban való fohász nem ér semmit, ha az életünkön nem látszik az Isten természete, az igazság és az engedelmesség. Az engedelmesség következményei. Mit jelent az, hogy szentek legyetek, a szentéletűség? Mit jelent az, hogy, "aki látott engem, látta az Atyát"? A Krisztusi viselkedésünk fontossága. Krisztus életén keresztül megérthetjük mindezeket, mert Krisztus a minden, Ő róla, Ő érte szól minden."
Mondom, csak ezt olvastam, ebben nincs semmi keresztényellenes, sőt! Csak remélni tudom, hogy a "krisztusi viselkedés" alatt nem hókuszpókokra gondol, hanem a gyakorló szeretetre, alázatra, szelídségre...
Imádkozni természetesen kell, az apostolok rengetegszer említik...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!