Miért írnak rám Jehova tanúi privátban?
T. Kérdező!
Azért irok néha 'privátba', mert nem szeretnék vitát gerjeszteni. Te feltettél egy kérdést, én megválaszoltam. Az már rád tartozik, hogy elfogadod-e a választ vagy sem.
Ugyan ugy elolvasod amikor nyilvánosan irnak, és az sem okoz gondot, ha privátba.
De emiatt nem kell általánositani, és másokat is vádolni. Ezek után nem fogok privátba irni. Főleg ha a kérdésednél teszel fel azonositót, igy akkor tudni fogom hogy te vagy az, aki nehezményezted a privát választ. Üdvözlettel: Judit!
Kedves Judit!
Ha nem úl indiszkrét a kérdésem, akkor érdekelne hogy Ön mekkora jutalékot kap minden toborzott tag után?
Különben a gyk szabályzata tisztán és érthetően kimondja, hogy nem lehet üzleti tevékenységet folytatni az oldalon, már pedig ez a jehova bohóc toborzás az.
T. Kérdező!
Nem kapok érte egy fillért sem. Mi ezt nem pénzért tesszük, hanem az Isten és az embertársaink iránti szeretetből. A Bibliából tudjuk, hogy közel van a vég. Ezért szeretnénk az emberekkel tudatni, hogy legyen idejük választani. Ezt a munkát végezte Jézus, és az apostolai is. Jézus parancsolta meg, hogy a prédikáló munkát végezni kell egészen a vég idejéig. Ahogyan a Máté 24:14 irja.
Nem hogy nem kapunk érte fizetséget, de a saját anyagi forrásainkat, és időnket használjuk fel ennek a munkának a végzésére. Nyilván sok mindennel vádolnak minket, csak azért mert nem ismernek. Mielőtt valakit megvádolnék valamivel, előbb meg kell ismernem a tényeket, és csak azután itélkezem. Nem pedig mások véleményét hallva, magam is beállok a sorba és vádolok olyasmikkel, amikről nem győződtem meg.
Üdvözlettel: Judit!
"Ugyan ugy elolvasod amikor nyilvánosan irnak, és az sem okoz gondot, ha privátba. "
1. a kérdést azért teszik fel, hogy a ott válaszolj;
2. a privát üzenetküldözgetés ugyanúgy zaklatás, mint amikor kéretlenül jártok házról-házra;
Vidiripi
Némi kiegészítés!
"Mi ezt nem pénzért tesszük, hanem az Isten és az embertársaink iránti szeretetből."
Én ismerek olyan volt Jehova tanúját aki csak azért csinálta hogy ne piszkálják a vének az óraszámok miatt!
Aztán ismerek olyan fiatalt is aki beírta az óraszámokat hogy szintén ne piszkálják a vének. Bizonyára vannak olyan Jehova tanúi akik szeretetből teszik ezt de olyanok is vannak akik csak azért hogy megfeleljenek az elvárásoknak. Tehát hogy meglegyen a minimális óraszám és akkor minden rendben van a vének békén hagyják őket!
"Nem hogy nem kapunk érte fizetséget, de a saját anyagi forrásainkat, és időnket használjuk fel ennek a munkának a végzésére."
Szerném felhívni a figyelmét és nem csak az önét de az össze Jehova tanújának is figyelmét arra hogy ezt nem csak Jehova tanúi teszik.
Hívők milliói akik nem tartoznak az Őrtorony szervezethez szintén feláldozzák a saját idejüket és anyagi forrásaikat hogy segítség az evangélium hirdető munkát a Föld minden részén!
"Nyilván sok mindennel vádolnak minket, csak azért mert nem ismernek."
Vagy éppen azért mert rossz tapasztalataik vannak Jehova tanúival kapcsolatban. Nekem van személyes tapasztalatom Jehova tanúival ami évekre nyúlik vissza és a mai napig tart! Személyes tapasztalatból állítom hogy vannak olyan vádak amelyek igazak és olyanok is amelyek nem igazak. Mivel konkrétum nem lett említve így egyenlőre ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!