Miért írnak rám Jehova tanúi privátban?
Figyelt kérdés
Folyamatosan ha felteszek egy kérdést, akkor privátban rám ír például Molnár Sándorné, és hosszú szövegeket másol be nekem, amik tele vannak a szervezet hazugságaival, miért kell ezt csinálni?2017. szept. 24. 12:58
1/15 anonim válasza:
Mert a tagok számával egyenesen arányos az adományok száma.
2/15 anonim válasza:
Mert ha nyilvánosan írnak ki valamit, egy hozzáértő könnyen rámutat a ferdítéseikre és a hamis tanaikra, így jobb híján marad az, hogy privátban győzködnek bárkit, hátha nem ért hozzá, és beveszi a szektájuk hazugságait.
4/15 anonim válasza:
Elolvasás nélkül ki kell törölni.
5/15 anonim válasza:
Kérd meg a Hölgyet, hogy ne írjon többet, és tiltsd le a nevét, ahogy az előttem szóló írta.
Azért az érdekes, hogy egy nevet említesz meg, de többes számban ráhúzod a vádat másokra is.
Én senkinek nem írok privátot, ha csak Én magam nem kapok és ott válaszolok, ha olyan a levél tartalma.
6/15 A kérdező kommentje:
#5 Egy ember nevét említettem meg, mert legalább 5 ember írt rám a tanúk nevében, bocsájtsd meg, hogy nem akartam az időmet arra pazarolni, hogy kimazsolázzam a több tucat levél közül a tanúkat. Vagy talán olyan nagyra tartjátok magatokat, hogy nektek külön figyelmet kell még ebben is szentelni? Miért tiltsak én le bárkit is? Ilyet csak egy Sátánt szolgáló ember mondana. Ja igen, Livingwitness miért változtatgatod a nevedet folyton?
2017. szept. 24. 15:40
7/15 anonim válasza:
Mert a pénzed kell nekik. Ahogy ők mondanák: a jókedvű adakozót megáldja az isten!
8/15 anonim válasza:
" Miért tiltsak én le bárkit is? Ilyet csak egy Sátánt szolgáló ember mondana."
De arra jó volt a szereteted, hogy kitegyél olyan kérdést, amivel sikerül ellenséges érzületet kelteni, a felebarátaid ellen.
9/15 anonim válasza:
Ő ő ő ő ez nem gyűlölet keltés, hanem reakció a zaklatásra.
10/15 A kérdező kommentje:
#8 Az, hogy te mit látsz bele a kérdésbe, a saját lelkületed mutatja és nem az enyémet. Te vagy aki negatív érzéseket látsz bele, miért akarod rám hárítani?
2017. szept. 24. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!