Miért jár Istenem az agyam majdnem egész nap?

Azért, mert az Isten minden emberben benne van a Szentlelke által.
"János14.20. Azon a napon megtudjátok majd, hogy én az Atyámban vagyok és ti bennem és én bennetek."
"János14.26. A Segítő (Védő) pedig, a Szent Szellem, akit elküld majd az Atya a nevemben, az titeket megtanít mindenre és eszetekbe juttat mindent (emlékeztet rá), amiket mondtam nektek."
"János15.4. Maradjatok énbennem, és én tibennetek. Amint a szőlővessző nem hozhat (nem képes hozni) gyümölcsöt magától, csak ha a szőlőtőkén marad, úgy ti sem, ha nem maradtok énbennem.
János15.5. Én vagyok a szőlőtőke, ti a szőlővesszők. Aki énbennem marad és én őbenne, az terem sok gyümölcsöt, mivelhogy nálam nélkül (tőlem elválasztva) nem tehettek (nem vagytok képesek tenni) semmit."

vágysz valamire aminek van valódi értéke is az életben.
Akik a leghatalmasabbon gondolkodnak azok tiszteletre méltó dolgokon gondolkodnak.

dolgozok,és nem is cuccozok.
egyszerüen annyira lenyügöz,hogy nem tudok másra gondolni...

A szerelmesekre jellemző általában,hogy folyton szerelmükre gondoljanak.
Te nyilván szíved teljességével szereted Istent.
Ismerd meg Őt,hogy hitednek alapot szerezz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!