Mennyire biztos hogy szeptember 23-an lesz az elragadtatas?
Nem lesz itten semmi 23.-án.
Németek mennek szépen szavazni 24.-én. :D
Hatos!
Adventista világvége? Mondj már egy dátumot amikor a Hetednapi Adventista Egyház hivatalosan meghatározta Jézus visszajövetelét!
Vagy pontosabban világvégét ahogy te fogalmazol.
E. White jópárszor megtette, már egy másik kérdésnél kigyűjtöttem mindezen jövendöléseinek egy apró részét. Igaz évszámot nem mondott, csak anyit, hogy napok, hónapok vannak hátra, hogy már nem lesz új nemzedék, mert következik az ítélet, stb... Elég bőséges anyag áll rendelkezésre írásaiból, magad is elolvashatod.
Russel annyiból volt más, hogy nem időintervallumot adott meg, hanem pontos évszámokat.
Ez HAZUGSÁG!
A Biblia írói is abban reménykedtek, hogy élve érik meg Jézus második eljövetelét. Nem hinném, hogy hazudtak, csak reménykedtek. Viszont konkrét időpontot se ők, se Ellen White nemhatározott meg ahogy mondtad is.
Annak aki meghal amúgy is "egy pillanat" legyen az 1000, 2000, 1, 2, 5 év. Meghal és a következő pillanat az, hogy látja Jézust, mert nem érzékeli az eltelt időt.
A remény mindenkiben ott van.
Senki nem úgy meg aludni, hogy "jó éjt mindnekinek, reggel már nem találkozunk, mert meghalok"
Hanem "jó éjt, reggel találkozunk"
A lényeg, mi azt tanítjuk "NEMTUDJUK SEM A NAPOT, SEM AZ ÓRÁT". Ahogy a Biblia mondja.
Viszont a jelei sűrűsödnek és REMÉLEM én már élve érem meg, Jézus második eljövetelét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!