Ha öngyilkos leszek akkor biztosan a pokolra kerülök? 19/F
A félelem minden körülmény közt rossz tanácsadó,hisz döntésképtelen állapotba hoz.(Ezt jól tudja,tudta minden diktátor.)
A szeretet elűzi a félelmet!
Vételen egyszerűen leírom neked,hogy miért értelmetlen az öngyilkosság,ha kíváncsi vagy érveimre.
Nem pontoztam le senkit mert most olvastam el minden választ. Szóval nekem ne lázadozzál Sűrített Levegő azzal, hogy le lettél pontozva.
Igen, egy lány miatt van az egész, már fél éve történt de nem tudtam túllépni rajta. Állandóan az eszembe van még a legjobb pillanataimba is.
"a vallás szerint"
Mindenki pokolra kerül aki meghal.
A pokol az ember sírhelye ahova eltemetik.
Aki pedig Isten szerint méltatlan az életre, az nem részesül feltámadásban, vagy is a halálban marad.
Az igazi szerelem elveszi az ember döntésképességét,s így megértelek.
Azért ezen gondolkozz el:
Az igazi szerelem(nem keverendő az erotikus vonzalommal,vagy a birtoklási vággyal),szerelmének boldogítására vágyik mindenkor,és minden áron.
Ezt,sok esetben,a szerelmes képtelen elérni másként,mint hogy lemond szerelmi viszonyáról vele,s ezzel elősegíti a nagy Ő boldogulását.Ezt az áldozatot,csak az igazán szerelmesek képesek meghozni!
Más:
Talán,te egy vagy azon kevesek közül,aki megélhette az igazi szerelmet,ami kincs.Elvehetetlen kincs,de újra átélhető,aki erre már egyszer képes volt.
Ne feledd!Ugyanazt a szerelmet,sosem élheted meg többé,csak gyönyörűbbet,hisz már van tapasztalatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!