HITTAN - Bibliakör katolikus felnőttek számára Budapesten?
Észak-Budáról minél jobban megközelíthetőt tudsz ajánlani?
Jöhet privátban.
Ne végig előadás legyen, hanem olyan, hogy mindenki hozzászól.
Köszönöm.
18.Hsz!
Az ítélkezés jogának bitorlása folytatódott:
"Egyébként az adventisták pont annyira keresztények, mint a jehovások vagy akár a mormonok."
Milyen csodálatos képesség megítélni több 100 millió embert!Adventistákat,mormonokat,Jehova Tanúkat.
Nem te vagy véletlen maga az Atya Úristen?
Nem ítéltem meg senkit. Esetleg őket te nem tartod kereszténynek?
Azt írtam, hogy pont annyira keresztények, mint ők. Azt nem írhattam, hogy pont annyira keresztények, mint a katolikusok, mert ezen az adventisták vérig sértődnek és még nekem esne az egész brancs.
22.Hsz!
Az adventisták vallják az apostoli hitvallást.Úgy tudom,sem a mormonok,sem a Jehova Tanúi nem.
Azt,hogy ki keresztény-vagyis Krisztus követője-nem tisztem eldönteni,azt hiszem,neked sem.
Azt pedig,hogy Krisztus milyen elveket követett,miket tett,milyen a jelleme,olvashatjuk az Újszövetségben.
A Biblia alapján nyilvánvaló,hogy Jézus nem gyilkolt,és gyilkosságra sosem buzdított,nem buzdított senkit hullákhoz való imádságra,sosem buzdított vagyonok gyűjtögetésére,fényűző életmódra,fényűző templomok építésére,politikai hatalom megszerzésére,és egyetlen vasárnapot sem szentelt meg.
Aki Krisztus követője,az nem tesz ilyesmiket,s ezért én tartózkodom olyan vallásfelekezetektől,ahol ilyesmiket gyakorolnak.
Az ők megítélését pedig a kegyelmes Istenre bízom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!