Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » HITTAN - Bibliakör katolikus...

HITTAN - Bibliakör katolikus felnőttek számára Budapesten?

Figyelt kérdés

Észak-Budáról minél jobban megközelíthetőt tudsz ajánlani?

Jöhet privátban.

Ne végig előadás legyen, hanem olyan, hogy mindenki hozzászól.

Köszönöm.

2017. szept. 13. 09:26
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%

Kedves Kérdező!

Ha nem igazolod állításodat,miszerint az adventisták nem Krisztus követői,rágalmazó vagy!

2017. szept. 14. 03:36
 12/23 anonim ***** válasza:
0%

8.Hsz!

Hozz fel egy konkrét példát erre!

"Az összes végső időkre vonatkozó próféciája, látomása nyomány."

Az nagyon érdeles,hogy te már tudod,hogy a végső időkben mik nem lesznek.Nincs neked túl nagy arcod?

2017. szept. 14. 03:43
 13/23 anonim ***** válasza:
0%

8.Hsz!

Elárulnád,hogy mimódon lehetett az ószövetségi kánonnak pl.a Makkabeusok könyvei része,ha a kanonizálás,a Makkabeusok kora előtt mintegy 200 évvel lezárult?

2017. szept. 14. 03:48
 14/23 A kérdező kommentje:

#10: Nem próbálkoztam ilyesmivel, hiszen az egyént nem ítéletem el. Az adventista tanokról írtam véleményt.

Tudod még, mi volt a kérdésem? :)

2017. szept. 14. 07:10
 15/23 anonim ***** válasza:
0%

Kedves kérdezők, kedves válaszolok!

Nem akarok senkiről sem véleményt alkotni de amit műveltek az egy vicc!

Kedves katolikus barátaim! Annyira elítélitek a kisebb valoban keresztény egyházakat, csoportokat, vallásokat és csak magatokat mutatjatok szentnek!

Először is tisztázzunk le valamit!

Nem a teljes Bibliát tanulmanyozzatok!

Az adventista egyház az a rendes bibliat használja!

Beszélsz valami királyságról is... Barátom ez a Jehovak stílusa... Ők írják át a bibliát! Megkene ismerni a többit is nem csak ítélkezni!

Ez csak rátok igaz!

46 könyv van a katolikus bibliában! Én azt mondom nem baj hogy annyi van mert elgondolkodni nyugodtan lehet rajta, de nem lehet alapul venni! A Bibliában meg van írva hogy se elvenni se hozzáadni nem lehet!

A pápát úgy kezelitek mintha Isten lenne!

A tízparancsolatot atirjatok es kiveszitek a szobrokat... Ez nem véletlenül hasonlit a vegidok peldaira?

És ha már tevtanitasok...

Lehet te úgy gondolod, de valóban utána jártál? Valóban megkerdezted Istent? Mert én ugy veszem ki hogy te inkább vallásos vagy min Isten hívő! ( de ezt nem állítom, sőt...)

A mennyben nem lesz olyan hogy itt csak katolikusok ott pedig adventistak, pünkösdiek, baptisták, reformátusok stb...

Kedves adventista válaszoló! Azt én ia hiányolom hogy nem tajekoztattad hogy ez milyen vallás! Bár megjegyzem hogy nagy esély én se jegyeztem volna meg hogy ez milyen gyűli!

Annyi viszont tényleg igaz hogy katolikust keresett tehát ezzel egyet kellett értenem!

Szóval gondolkozzatok el egy kicsit hogy Isten erről mit gondol!

Üdvözlettel: Isten szolgája! :) aki se katolikus se adventista

2017. szept. 14. 14:15
 16/23 anonim ***** válasza:
0%

Kedves 15.Hsz!

Emlékeztetnélek,hogy ezzel a mondattal indította a hozzászólást:

"Ezek a gyülekezetek bármilyen vallású,vagy vallástalan számára nyitottak.9:30-tól 10:30-ig van bibliakör."

Ebből,egy értelmes ember felfogja,hogy nem kimondottan katolikus bibliakörökről van szó.

2017. szept. 15. 08:19
 17/23 anonim ***** válasza:
0%

Kedves Kérdező!(14.Hsz)

Így ítélkeztél az adventista emberekről:

"Az adventisták valóban nem keresztények"

Isten dolgába avatkoztál,mint rendszerint a katolikusok szoktak.

Rágalmaztál,egy egész közösséget.19 126 438 embert.

2017. szept. 15. 08:28
 18/23 anonim ***** válasza:
89%

"Isten dolgába avatkoztál,mint rendszerint a katolikusok szoktak."

Ezzel most megrágalmaztál több, mint 1 MILLIÁRD embert. Vagy adventistáknak szabad a rágalmazás?

Egyébként az adventisták pont annyira keresztények, mint a jehovások vagy akár a mormonok.

2017. szept. 15. 09:18
 19/23 A kérdező kommentje:
...és a katolikus játékos egy váratlan fordulattal milyen szépen elhúzott. Hajrá! Micsoda meccs.
2017. szept. 15. 21:23
 20/23 A kérdező kommentje:
:)
2017. szept. 15. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!