Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Egyes emberek tisztelet a...

Egyes emberek tisztelet a kivételnek miért hiszik el mindig a világvége jóslatokat?

Figyelt kérdés

Amikor Jézus Krisztus kijelentette az Igazságot számunkra!

Hogy ez nem ami dolgunk tudni az időt és az órát hogy mikor lesz mert ez mind az Atya hatáskörébe tartozik!

És még ezt is mondta Jézus Krisztus vigyázzatok meg ne téveszenek benneteket!

Köszönöm szépen a válaszokat előre is!

2017. szept. 12. 21:47
 1/5 anonim ***** válasza:
73%

Mert nem hallgatnak Jézusra.

Lukács 21:8

Ő pedig így válaszolt: „Vigyázzatok, hogy meg ne tévesszenek titeket! Mert sokan jönnek majd az én nevemben, és azt mondják: Én vagyok! - meg azt: Az idő közel jött! De ti ne kövessétek őket.

2017. szept. 12. 21:58
 2/5 anonim ***** válasza:
68%
Mert ugyanolyan hiszékenyek, mint azok, akik szó szerint értelmezik a Bibliát.
2017. szept. 12. 22:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Igazából nem hiszeik el ők sem.

Úgy emlékszem, 2012-ben volt hatalmas hiszti. Zengett tőle az egész internet.

Azt hittem, a fordulónál emberek fognak rohangászni az utcán, és gyújtogatni, de az égvilágon semmi nem történt. Még csak a bevásárlások sem ugrottak meg.

Nem vagyunk mi hülyék (annyira, mint Amerikában) - csak sokan szeretik azt játszani.

Aztán másnap minden ment tovább, mintha mi sem történt volna. utána legalább 4 hónapig nem volt szó erről, és nem terjedt újabb világvége jóslat sem.

2017. szept. 13. 02:21
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Igazából nem hiszi el mindegyik.

Pl dolgoztam egy szekta közelében, csak munka volt, én keresztény vagyok, és ők várták a világvéget nem tudom már melyik decemberre. De azért mindenki annyi fát vett, hogy tavaszig legyen, meg felszántatta a kertjét.

Szóval az előadás nagy része csak parasztvakítás.

2017. szept. 13. 06:57
 5/5 KZitus ***** válasza:
39%

Szia

Ha a dátumos jóslatokra tetted fel a kérdésedet, akkor erre nem tudom a választ. Mert semmi alapla nincsen. Kriszrus soha nem beszélt dátumról, sőt ahogyen feljebb idézték a szavait, még intette is a tanítványait, nehogy engedjék magukat félrevezetni.

Viszont a világ végéről még a tanítányai is kérdezték, ahogyan arról a Máté 24 fejezetének eleje ír. Ő nem dorgálta meg, amiért foglalkoztatta a tanítványait ez a kérdés, sőt, eléggé bőven felvilágosította őket, elmondva azokat a jeleket, amelyek jellemezni fogják a vég előtti időket. Nem beszélt MINDENÜTT rendkívüli helyzetről, sőt, inkább azt mondta:"Mert amilyenek a Noé napjai voltak, olyan lesz az Emberfiának jelenléte is. Mert amilyenek azokban a napokban voltak az emberek az özönvíz előtt: ettek és ittak, a férfiak nősültek, a nőket férjhez adták, addig a napig, amelyen Noé bement a bárkába, és semmit nem vettek észre, mígnem eljött az özönvíz, és elsöpörte mindnyájukat, olyan lesz az Emberfiának jelenléte is."

Soha nem szabad semmilyen dátumnak hinni, mert Krisztus ilyenről nem beszélt. Viszont arra oda kell fogyelni, AMIRŐL BESZÉLT:"...de azt az egyet tudjátok meg, hogy ha a házigazda tudta volna, melyik őrszolgálatkor jön a tolvaj, ébren maradt volna, és nem engedte volna, hogy betörjenek a házába. Emiatt ti is legyetek készen, mert olyan órában jön az Emberfia, amelyben nem gondolnátok."

Máté 25:13 " Kitartóan virrasszatok hát, mert nem tudjátok sem a napot, sem az órát."

2017. szept. 13. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!