Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért születtünk meg?

Miért születtünk meg?

Figyelt kérdés

Hát őszintén azért hogy szolgáljuk Istent és Fiát!

Szerény véleményem szerint.

Ennek őszintén örülök.

2017. szept. 8. 16:34
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Érdekel engem mások véleménye is! De miért baj hogy ki írtam én is a véleményemet ?

Mert talán a kérdezőnek tilos egyáltalán véleményét le írni ?

2017. szept. 9. 11:24
 12/14 anonim ***** válasza:
HOGY ÁLDJUK ÉS MEGISMERJÜK AZ ISTENT.
2017. szept. 9. 20:39
 13/14 anonim ***** válasza:

De iért akarsz másokat, akik talán nem is léteznek, szolgálni? Szolgálni, ismétlem.

Én szabadom szeretném élni az életem, főelg utazással.

2017. szept. 9. 20:49
 14/14 KZitus ***** válasza:

Szia

Amikor megszületik egy gyermek, mit várnak el tőle elsősorban a szülei? Nem azt hogy fogadjon szót nekik?

De miért várják el ezt tőle? Mert szeretnék megóvni a bajtól, fájdalmaktól, csalódásoktól, és szeretnék felkészíteni az életre, a jó döntések felismerésére és meghozatalára, hogy minél kevesebb szenvedés érje őket majd az életben.

Isten pontosan ezt akarta elérni Ádám és éva esetében. Milyen lehetett volna az életük(ma is élhetnének), ha szót fogadnak a Teremtőjüknek? Ezt nem tudhatjyk pontoan, de azt igen, hogy nem lenne sem betegség, sem halál, sem a föld, levegő nem lenne ennyire önkretéve.

Azt írod, hiszel Krisztusban:-)

Hiszed azt, hogy Ő mint Isten által kinevezett Uralkodó, Király, mindezeket meg fogja szüntetni, kijavítja mind azt, amit Sátán elrontott az égben és a földön(ezzel kezdődik a kérés a miatyánkban)?

Ha hiszel benne, élj a patancsa és a tanításai szerint, hogy megláthaszd, miként viszi véghez Isten szándékát itt a földön.

2017. szept. 11. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!