A csecsemőgyilkosok a pokolra jutnak?
Ne keverd a kettőt.
"Jézus magára vette a bűnt" annyit jelent, hogy a mi bűneinkért szenvedett, helyettünk. De Ő maga bűnt soha nem követett el.
A te példádban senki nem veszi magára mások bűnét, hanem a legsúlyosabb bűnt követi el.
A kettő szöges ellentéte egymásnak. Egyik esetben egy bűntelen szenved mások bűnei helyett, másik esetben egy velejéig romlott okozza a szenvedést.
Amúgy akik ilyeneket követnek el, kétlem hogy lenne olyan igaz bűnbánatuk, ami megmenthetné őket az örök kárhozattól.
1. Hogy lehet jószándékból csecsemőket ölni? Max azt hiszi magáról, hogy jószándék, de ez már pszichológiai eset.
2. Van egy olyan dolog, hogy ne ülj, meg hasonlók. A bűn zsoldja a halál. Na tudod.
3. Mivel mindenki követ el bűnt, mindenkire vár az ítélet. De: jött Krisztus. A büntetést csak úgy lehet elkerülni, ha őszintén megbánod bűneidet és elfogadod a megváltást.
Tehát: Ha a gyilkos megtér nem jut pokolra.
Ismét szia
Te valahogy nagyon összekevered, vagy összemosod a dolgokat!
"Éppen ezért, a csecsemőgyilkos magára vállalja a legnagyobb bűnt, azért, hogy az általa megölt csecsemők biztosan üdvözüljenek és a mennybe juthassanak." - szerinted Heródes azért ölte meg 2 éves korig(abban reménykedve, számítva, hogy Jézus is közöttük van) a városban található gyermekeket, hogy a mennybe jussanak???
" Pont, mint ahogy Krisztus is tette, magára vette a legnagyobb bűnt, amit csak tudott, hogy az emberek üdvözülhessenek és a mennybe juthassanak." - ????? Jézus az ádámi bűntől váltotta meg az embert, hogy a Királyságában itt a FÖLDÖN éljenek örökké az emberek!
Hogyan tudod egy platformra hozni a gyermekgyilkosokat Jézus (váltság)áldozatával????? gondolkozz kérlek:-(
"szerinted Heródes azért ölte meg 2 éves korig(abban reménykedve, számítva, hogy Jézus is közöttük van) a városban található gyermekeket, hogy a mennybe jussanak???"
Én nem Heródest kérdeztem, hanem csecsemőgyilkosokat általában.
"Jézus az ádámi bűntől váltotta meg az embert, hogy a Királyságában itt a FÖLDÖN éljenek örökké az emberek! "
No, hát a csecsemőgyilkos meg a jövőbeni bűneitől váltja meg a csecsemőt, hogy a Királyságban odafenn a mennyben élhessenek a csecsemők.
"Én nem Heródest kérdeztem, hanem csecsemőgyilkosokat általában. "
Ezt helyesbíteném:
Nem Heródesre vagyok kíváncsi, hanem olyan csecsemőgyilkosra, aki mélyen hiszi, hogy ezzel jót, Istennek tetszőt cselekszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!