Lehetséges hogy a sátán egy hüllőlény?
Öhm... nem.
A Sátán szellemi lény. Megjelenhet - ha Isten engedi - bármilyen formában, de nem kézzelfogható, leírható külsejű valami, hanem szellemi, azaz téridőn kívüli teremtmény.
Sose láttam még leviatánnak ábrázolva (nem tudom miért kéne nagybetűvel kezdenem ezt a szót, se a többit).
De természetesen ezek csak metaforák. Egyébként miből gondolod, hogy a sárkány hüllő? Elég melegvérű mítikus lénynek tűnik számomra.
Egyetértek az előttem szólóval.
A Sátán egy megfoghatatlan dolog. Megjelenhet sokféleképpen, ha úgy van, sokszor pesig csak a fejedbe próbál beférkőzni.
Mindig ott támad ahol gyenge az ember. De ugyanekkor Isten is a gyengeségeinkn3l akar kapcsolatba lépni velünk (többek között)
Gondolom azért tudod, hogy ezek mítikus lények és nem léteznek, soha nem is léteztek.
Amúgy a madarak is tojással szaporodnak, repülnek is, bár pikkelyük nincs. Szerintem a sárkány nem lehet hüllő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!