Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért ültetik első sorba, a...

Miért ültetik első sorba, a világi méltóságokat a gyülekezetek többségében?

Figyelt kérdés
Üdv. Azt vettem észre, hogy az ortodox gyülekezetektől kezdve, a református, neprotestáns felekezetekig, mindenhol előre ültetik, a világi méltóságokat. Ti ezt nem tartjátok furcsának, eléggé Biblia ellenesnek tűnik, Jézus minden szavával.
2017. szept. 3. 22:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nálunk, mikor vendégek vannak, legyen az előadás, vagy mennyegző, akkor minden esetben mi utoljára ülünk le, mert TISZTELJÜK annyira a vendégeinket, hogy előbb nekik adjuk a legjobb helyeket, és mi csak utána a maradék helyekre ülünk vagy állunk. Ha nálad ez nem így működik, akkor gond van.
2017. szept. 4. 14:10
 12/15 Pietrosol ***** válasza:

#11!

Gratulálok! Csak az a helyzet, hogy a mezőkövesdi tűzoltózenekar hangszer arzenálján és a desire burgonya hektáronkénti vetőgumó szükségletén kívül arról nem szól a kérdés, hogy ki, mikor áll fel.

2017. szept. 4. 19:05
 13/15 anonim ***** válasza:
A kérdésre válaszoltam. Hogy te már megint nem fogod fel, az nem az én bajom.
2017. szept. 4. 20:10
 14/15 anonim ***** válasza:

A vendég az vendég.

Illik jó helyre ültetni :)Lehet, hogy eéőre, lehet, hogy amellé, aki meghívta.

Nem tapasztaltam ilyen jellegű megkülönböztetést, amit írsz.

2017. szept. 5. 22:27
 15/15 anonim ***** válasza:
Nyilván azért, hogy jól láthatóak legyenek, hisz ELRETTENTŐ PÉLDÁK ők.
2023. jan. 8. 02:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!