Istentől és az angyaloktól is kértem segítséget, de (eddig, remélem ezután igen) nem "teljesült" be. Mit tegyek? (részletesebben lent)
Megkértem Istent és az Angyalokat is, hogy segítsenek. Megbuktam suliba, és pótvizsgára kértem a segítséget (természetesen tanultam is), mert nyáron jöttem rá igazán, hogy mekkora a tét. És írásbelin 30helyett 20%ot értem el, ezért ma szóbeliztem. Szerintetek büntetés, vagy holnapra már meghallja/segít elérni a céljaim? Mi a leghatásosabb ima, vagy kérés?
Nem szoktam Istentől kérni, csak, ha már tényleg csak Ő tud segíteni! Eddig megsegített, nehéz időkön pedig átsegített. De ezt a mait nem értem Tőle!
Ezt valahogy elfelejtetted idáig leírni.
Akkor meg mit vársz? Találjuk ki?
Ez az ok fennállt a pótvizsgán is? Vagy ott már nem?
Akkor jó! Elkezdhetsz a számolással foglalkozni.
Ha csúszol is, igazából tekintsd úgy, mint egy új esélyt... a többit tárgy egy jó részét már ismerni fogod, talán akkor intenzívebben fogsz tudni foglalkozni a számolással is. Mert azt nem árt, ha elsajátítod.
Lecsúszni meg nem olyan gáz: hozzánk ketten csúsztak, mindkettő tökéletesen beilleszkedett.
Na nem.
A kereszténység nem olyan, mint a primitív törzsi vallások. Itt nincs adok-kapok alku az istennel.
Úgy kell élni, ahogy ő szeretné, és akkor semmiről sem kell lemondani.
Kétségtelen,hogy Isten segít,de csak azokat a dolgokat tudja eszedbe juttatni,amiket tanultál.
Igen,van csodás "nyelveken szólás",de azt az ajándékát haszonra tartogatja,s nem pazarolja angol nyelvórákat hanyagolókra.
Szia!
Már nagyon régi a kérdésed,de én most találtam rá és szeretnék válaszolni.Ha kérsz az angyaloktól a Nem szót ne használd,mert nem tudják értelmezni.Ha Istentől kérsz,a Hála leghatásosabb,nem a kérés.Adj hálát azért amit szeretnél,hogy sikerüljön,és érezd át.Ha kérdésed lenne hozzám:bosziancsa@gmail.com email címen megtalálsz.
Szeretettel:Ancsa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!