Hogy létezhetett Isten örök időktől fogva? Akkor őt ki teremtette? Vagy ő a semmiből lett?
"30-as! Valóban nagy marhaság! A Teremtés egészen másképp zajlott."
Lehengerlő érvelésed előtt meghajolok. Köszönöm eme tény kijelentését. Megyek megtérek, itt várjatok meg
Húha! :D
S mi rezeg? Ha már "van" ilyen rezgés?
S mi a negatív, mi a pozitív?
Kedves Duenna,
- Érdekes felfogás, hogy a vallás hiánya önmagában vallás lenne
- Való igaz, sokan földhözragadottak vagyunk, de mi legalább tanulmányozzuk a kézzelfoghatót, és megértjük, és így nem írunk le olyan ormótlan nagy marhaságokat, mint az átlag "spiritualista", aki gimis alap természettudományos tananyagoknak is erős hiányában van.
"32-es! Sajnos ti, ateista-materialisták, azt hiszitek, hogy csak a bibliai vallás van, meg a ti ateista vallásotok."
Szerintem ezt nem nekem akartad. Én hívő vagyok és a teremtésben hiszek.
"- Érdekes felfogás, hogy a vallás hiánya önmagában vallás lenne "
Ne csúsztass haverom, a srác nem ezt írta!
Ti az anyagban és a semmiben hisztek, ez a vallásotok
Lol XD.
Jön ezzel az, aki kézzelfoghatatlan, bizonyíthatatlan, ellenőrizhetetlen állításokkal szórja tele az oldalt, miközben fogalma sincs az ellenkezőjéről :),
Jó-jó-jó, Valóban, elmentem most egy kicsit személyeskedésbe...
De egyet meg tudnál mondani, kedves Duenna, az én egyszerű, földhöz ragadt elmémnek:
- Mi rezeg? S hogy rezeg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!