Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogy létezhetett Isten örök...

Hogy létezhetett Isten örök időktől fogva? Akkor őt ki teremtette? Vagy ő a semmiből lett?

Figyelt kérdés
2017. aug. 30. 08:21
1 2 3 4 5
 31/50 Duenna ***** válasza:
0%
30-as! Valóban nagy marhaság! A Teremtés egészen másképp zajlott.
2017. aug. 30. 11:22
 32/50 anonim ***** válasza:

"30-as! Valóban nagy marhaság! A Teremtés egészen másképp zajlott."

Lehengerlő érvelésed előtt meghajolok. Köszönöm eme tény kijelentését. Megyek megtérek, itt várjatok meg

2017. aug. 30. 11:27
 33/50 anonim ***** válasza:
49%

Húha! :D

S mi rezeg? Ha már "van" ilyen rezgés?

S mi a negatív, mi a pozitív?

2017. aug. 30. 11:44
 34/50 Duenna ***** válasza:
0%
32-es! Sajnos ti, ateista-materialisták, azt hiszitek, hogy csak a bibliai vallás van, meg a ti ateista vallásotok. Hidd el, az is csak egy vallás, az istenben való hit ellentéte, a nincsisten vallása. Én egyik sem vagyok: nem vagyok sem vallásos, sem istentagadó. Én spiritualista vagyok, aki nem vallásos, de tudja, hogy létezik az univerzumban egy magasabb tudatú rendező elv, egy nagyon magasfekvencián rezgő tudatos energia, aki teremtő tulajdonsággal rendelkezik. Nyilván ti, akik soha nem tanulmányoztátok a 3D-s világon túli világot, nektek ez olyan magas, mint a pincsinek a magaskerítés! Talán ha a pincsi megnőne egy kaukázusi méretűre, akkor a kerítést is át tudná ugrani, vagyis, ha ti nyitottak lennétek egy másféle tudásra, akkor másképp is néznétek a világra, nem ilyen beszűkült látómezővel, és beszűkült elmével.
2017. aug. 30. 11:48
 35/50 anonim ***** válasza:
0%

Kedves Duenna,

- Érdekes felfogás, hogy a vallás hiánya önmagában vallás lenne

- Való igaz, sokan földhözragadottak vagyunk, de mi legalább tanulmányozzuk a kézzelfoghatót, és megértjük, és így nem írunk le olyan ormótlan nagy marhaságokat, mint az átlag "spiritualista", aki gimis alap természettudományos tananyagoknak is erős hiányában van.

2017. aug. 30. 11:54
 36/50 anonim ***** válasza:
57%

"32-es! Sajnos ti, ateista-materialisták, azt hiszitek, hogy csak a bibliai vallás van, meg a ti ateista vallásotok."

Szerintem ezt nem nekem akartad. Én hívő vagyok és a teremtésben hiszek.

2017. aug. 30. 11:55
 37/50 anonim ***** válasza:

"- Érdekes felfogás, hogy a vallás hiánya önmagában vallás lenne "

Ne csúsztass haverom, a srác nem ezt írta!

Ti az anyagban és a semmiben hisztek, ez a vallásotok

2017. aug. 30. 11:56
 38/50 Duenna ***** válasza:
0%
36-os! Hidd el, ti léteztek egy olyan óvodás-szintű tudatlanságban, amit fel sem fogtok, hiszen ha nem tudjátok, hogy mit nem tudtok, akkor hogyan is ismerhetnétek a valóságot, amit nem ismertetek még meg? :)) Ti azt hiszitek magatokról naívan, hogy csak az az ismeret létezik, amit eddig megtanultatok, azon kívül nincs más, és fogalmatok nincs arról, hogy mit nem tudtok! Na ez a beképzeltség primisszimája! :))
2017. aug. 30. 11:59
 39/50 anonim ***** válasza:
65%

Lol XD.

Jön ezzel az, aki kézzelfoghatatlan, bizonyíthatatlan, ellenőrizhetetlen állításokkal szórja tele az oldalt, miközben fogalma sincs az ellenkezőjéről :),

2017. aug. 30. 12:02
 40/50 anonim ***** válasza:
69%

Jó-jó-jó, Valóban, elmentem most egy kicsit személyeskedésbe...

De egyet meg tudnál mondani, kedves Duenna, az én egyszerű, földhöz ragadt elmémnek:

- Mi rezeg? S hogy rezeg?

2017. aug. 30. 12:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!