Temetési szertartást (katolikus), ebben az esetben elvégzi-e pap? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Szüleim idősek, betegek, felmerült bennem hogy ha temetésre kerül majd a sor fordulhatok-e katolikus paphoz, mert igaz hogy mindketten katolikus vallásúak, de soha nem jártak templomba és apukám nem is nagyon hisz Istenben sem,és adót nem fizettek az egyháznak.
Én vallásomat komolyan gyakorló vagyok, csakhogy a katolikus egyházból áttértem egy másik egyházba (orthodox) így majd lehet hogy szüleimet nem fogja pap temetni? Köszönöm a válaszokat!
2017. aug. 28. 10:06
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
*10. Miért sértődött meg a pap?
2017. szept. 1. 05:43
12/12 anonim válasza:
Mert nem vele temetettünk, hanem megoldottuk nélküle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!