Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az igaz hogy a közel jövőben...

Az igaz hogy a közel jövőben fog eljönni a világvége?

Figyelt kérdés

A NASA szerint igen.

Bár Jézus Krisztus az Úr a Fiú Isten. Tudja hogy mikor lesz vége az általa létrehozott világnak.

Köszönöm szépen előre is a válaszokat!

2017. aug. 14. 21:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
93%
Én személy szerint már vagy három-négy világvégét túléltem. szerintem ezek mindig komolyanvehetetlen dolgok.
2017. aug. 15. 10:32
 12/16 anonim ***** válasza:
47%

Igen, de hogy a NASA mit ért ezalatt, az nem egyezik az Isten által közölt, és hamarosan bekövetkező véggel.

Valószínű, hogy tudja. Egyébként pedig nem a világnak, vagy is a teljes élőknek lesz vége, hanem a jelenlegi gonosz emberi társadalomnak, s csak azok maradnak meg, illetve élik túl a nagy nyomorúságot, akiket Isten erre méltónak tart.

2017. aug. 15. 10:36
 13/16 anonim ***** válasza:
81%

Jól van, living, gyere csak a szokásos, rendkívül "tudományos" érveiddel.

Nem veszed észre, hogy már mindenki unja képtelen hozzászólásaidat?

Én aztán igazán tiszteletben tartom mindenki hitét, de amit ti műveltek itt, az túlmegy minden fanatikus bohóckodáson.

Ebben az ifjú században már legalább öt világvégét jósoltak biztosra (maja naptár, Nostradamus, Erasmus és még ki tudja milyen "biztos" forrásokból), és még mindig élünk és virulunk.

Kínos lehet egy thriller-szerű állandó félelemben élni!

Ha pedig Isten csak és kizárólag a Jehova Tanúit fogja megmenteni, hol van a róla hangoztatott irgalom, kegyelem és szeretet? Nagyon is zsarolás-szaga van ennek, nem érzed? Hoci-nesze!

Sántít ez a dolog mindenképpen...

2017. aug. 15. 10:50
 14/16 anonim ***** válasza:

Én nem "Világvégében"hiszek,hanem egy "új világban",ahol nincs betegség,fájdalom,halál,hanem örök öröm.

Nos a mostani világ helyetti új világ,a közeljövőben fog elérkezni.Remélem hamarabb,mint amennyit az apostoloknak kellett arra várni!

2017. aug. 15. 19:19
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem semmi, hogy ilyen szinten olvasni is képtelen vagy:

"- A Nibiru és más kitalált bolygók történetei egyszerű internetes hoaxok - mondta el a NASA. – Nyilvánvaló, hogy nem léteznek."

Ennyit arról, hogy mit mond a NASA.

living witnes felebarátunknak pedig jár a jár a válaszolói különdíj, de ő hozzá már hozzászokhattunk.

Az ilyen világvégékhez meg némi kis szellemi serkentőként, táplálékként: [link]

2017. aug. 16. 17:50
 16/16 világvége1 ***** válasza:
0%
2300 körül ki fog halni az emberiség.
2020. jún. 5. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!