Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan tudok a leggyorsabban...

Andráska Veronika kérdése:

Hogyan tudok a leggyorsabban megkeresztelkedni Bp. -n?

Figyelt kérdés

2017. aug. 13. 09:22
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Jesszusom. :D Habos babos? Kit erdekel a ruha! Fura ilyet allitani wgy ismeretlenrol :o ugygondolom ,hogy inni barki hihet! Aztsem ertem mi alapjan vonja barki ketsegbe masnak a hitet? Ki mondta ,hogy eskuvo miatt erdeklodom meg? Ugyan is nem igy van!! :) de ha mar muszaj parasztnak lenni, kepzeljetek van hitem es templomba is jartam! :D csak nem tudok elhar i a konzultacios orakra varondas miatt! Mertnem lehet normalisan kerdezni?? Ugy gondolom, ha kicsit segitokeszebbek lennenek az emberek nem itt tartanank.. mellesleg vallassal es hittel kapcsolatos az egesz ami miatt ilyenek vagytok.. ha hivoek vagytok ha nem,hogy lehet igy fel lepni ez kerdezo ellen? :o kinek nem inge..
2017. aug. 15. 06:51
 12/14 anonim válasza:
50%

Nem tudsz eljárni a templomba? Most? És mi volt fél éve? És mi volt 1.5-2-3-4-5 éve? Akkor sem tudtál sosem a drága idődből szakítani rá?

Egyébként ki mondta neked, hogy a hívő emberség = a birkasággal, akinek nem lehet véleménye? Pont egy hívő ember szemében kifogásolható, amit csinálsz (vagyis, amit csinálni akarsz. Hogy a leggyorsabban kellene)

Egyébkét megsúgok egy titkot. Erősen vallásos neveltetést kaptam, de régen elhagytam a hitem, és az egyházat is. Tudod, hogy miért? Mert annak semmi értelem nem lett volna, hogy úgy legyek hívő, ahogy te akarsz.

Hogy amikor kedvem van, akkor részt veszek a bulis részekben, amikor meg éppen valamiben akadályoztatva érzem magam, akkor "bocs, most ez a szabály nem vonatkozik rám, de semmi baj Atyám, marha jó kifogásaim vannak".

Igen, én is így éltem volna az életem, akkor azt gondolom sokkal őszintébb, ha azt mondom, hogy köszönöm, ezt nem nekem találták ki (Ettől még lehetek jó és becsületes ember, egyszerűen ezek a késztetések nekem belülről fakadnak, a saját erkölcsi mércém miatt, és nem az egyház tanításai miatt, amik közül ha valamelyik nem szimpatikus, akkor most nyugodt szívvel léphetem át).

Szóval erről szólna a hit, hogy nem csak a szimpatikus dolgok érdekelnek, és nem csak akkor, amikor éppen úgy kívánja az érdeked. Mert gondolom nem most a terhesség X. hónapjában tértél meg, mégis csak most lett fontos az a fránya keresztség, tavaly ilyenkor még elvoltál nélküle.

2017. aug. 15. 19:17
 13/14 anonim ***** válasza:

Kislányomat,az adventisták-14 évesen-egy héten belül megkeresztelték.

Igaz,a gyermeket nem kellett tanítani,hisz minden hitkérdésre kiválóan válaszolt,és komoly,alapos hittel rendelkezett már akkor,az első beszélgetésen.Keresztsége,csupán a hite nyilvános kifejezését szolgálta.

2017. aug. 15. 19:38
 14/14 A kérdező kommentje:
Meg jo hogy azert van ez az oldal hogy az emberek segitseget kerjenek. En te vagyok. Vagyok barki mas nem ismered a korulmenyeim nem ertem mert nem lehet csak szimplsn normslisan valaszolni. Nem kell irni nem vagyok kivancsi ilyen kommentekre koszi. Komolyan belefolytjatok az emberbe ezt a paraszt hozza allast s nem segitokeszseget.szerencsere mindenki azt kapja amit ad. Ja kosz a semmit.
2017. aug. 16. 06:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!