A fórumon lévő Jehova tanú nők, miért oktatnak megkeresztelt keresztény férfiakat?
Te érted a saját kérdésedet?
A hit szempontjából nem mindegy hogy férfi vagy nő?
Én még nem olvastam olyant, hogy egy "jt" kiírt volna egy kérdést, ami a kioktatásra alapult volna. Csak olyant, hogy őket provokálták, és amikor válaszoltak, azt a kérdező "kioktatásnak" minősítette.
Miért nem a saját hiteddel foglalkozol, miért másokét pocskondiázod?!
Én agnosztikus vagyok, de már engem is zavar az a gyűlölethadjárat, amit a nagy keresztények a JT-k ellen folytatnak, ártatlan kérdéseknek álcázva.
De már jó ideje nem szólok hozzá, mert itt az észérvek nem hatnak, viszont ez a "nő -férfi" vonal olyan szellemi mélységről árulkodik, amit nem hagyhattam szó nélkül.
"Akkor a több oldalnyi anyag, amit leírtok több száz kérdés alatt, bibliai igehelyek értelmezését, azt te minek nevezed?"
Több száz kérdésre adott válasznak.
"3as:én már olvastam."
Idéznéd?
"Hol van a kérdésemben gyűlölet keltés?"
Ez a kérdés ugye vicc?
7: eszemben sincs megkeresni a kérdéseiket. Te is megteheted, ugyanaz a kereső van nálad is. De nem egyszer volt már felháborodás az miatt, hogy az egyik tanú kimásolt az őrtoronyból egy kérdést, a másik tanú pedig bemásolta onnan a választ.
Az pedig tény, hogy tanítási célzattal másolják ide állandóan az őrtorony tanításait. Ezt ők maguk vallják, hisz a céljuk a tanítvány képzés, tehát mindegyik tanítónak hiszi magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!