Miért nem mondjuk bejegyzésenk közben, hogy milyen vaallást képviselük?
Több bejegyzésben megvannak a különböző vélemények,de nem tudjuk, milyen vallásrol van szó.
Igy nem értjük,és nem tudjuk,hogyan reagáljunk.
Mert mivel mindenkinek van egy kevés ismerete a vallásokrol,igy könnyebb reagálni,és tudjuk melyik vallásnak mi a véleménye.
Pld.István38 sok bejegyzésnek örvend,olvasom is, de még nem tudom melyik vallást képviseli.
Szia!
Te sem írtad le a vallásod. Nem mintha a kérdésed nem lenne semleges ebből a szempontból. Amúgy itt, többnyire magukat keresztény vallásúaknak mondók válaszolnak, legfeljebb más-más felekezethez tartoznak.
Ez nem valamiféle zsinat, ahol meghatározásokat, szabályzatokat kell lefektetni, hanem egy kérdezz-felelek oldal, ahol a felmerülő kérdésre az ember aktuális tudatállapota, megismerésének és kifejezőkészségnek szintje és mélysége szerint válaszol -ezért azt kell mondjam még félre is viszi a válasz tartalmát ha fölé tűzök egy zászlót, és alatta vonulok be.
Amennyiben a kérdés arról szól: ez és ez a vallás/ideológia mit mond erről és erről - akkor meg kell nevezni, hogy milyen forrásból milyen vallást/ideológiát hordoz a válasz.
Persze ezt sokan nem értik meg, és rávetődnek a válasz árnyra - én voltam már itt gyalázatos példája a kereszténységnek és elrettentő példája az ezoterikus baromságoknak, de mindenképp ostoba hülye, akárhogy is írom, ahogy a politikában is voltam már ultra-jobbtól az ultra-balig minden.
Hát ilyen hely a gyakori.
Akár hiszed, akár nem, többször olvastam figyelmesen a Bibliát, mint sok magát kereszténynek mondott vallásos.
Mindezek ellenére nem vagyok vallásos.
Ilyen esetben mit kéne kommentemhez írmom szerinted?
Mert a válaszunk pontossága nem a vallási nézeteinktől, hanem a tudásunktól függ. Hogy eközben mi a vallásunk, nem releváns.
Például jelen esetben, bármilyen vallású is vagyok, ugyanez lesz a válaszom.
Egyértelműen azért,mert az olvasók zöme alapból elutasítná a legkivállóbb véleményt,információt is,ha nem az ő vallásához tartozó írta.
Ez 100%-ban követhető a JT bejegyzések esetén.(Nincs olyan hasznos,igaz bejegyzésük,amit le ne pontoznának a vak előítéletek miatt.Természetesen-amikor vaktyúk rátalált egy igazi szemre-és a leminősítőket számonkérem,a minősítők hallgatnak,mint ßar a fűben.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!