Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A katolikus vallás mit mond erre?

A katolikus vallás mit mond erre?

Figyelt kérdés
az ilyen gyógy kezelésekről, mint például a théta healing és a többi, tudatalatti programokat cserélnek le, előző életekbe kutakodnak, a teremtővel gyógyítanak. aurát gyógyítanak stb.
2017. aug. 4. 18:12
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
63%

Kicsit bővebben: keresztyénség nem cirkulárisnak hiszi az életet, hanem lineárisnak. Tehát nem következő élet van, hanem üdvösség / kárhozat. Így előző élet sincs.

A teremtő (gondolom Istenre gondolsz) pedig nem a te parancsodat lesi hogy gyógyíts.

Az aurában szintén nem hiszünk.

A théta healing meg nem tudom hogy mi, de nem is akarom tudni.

2017. aug. 4. 20:25
 12/29 A kérdező kommentje:

theta healing théta agyhullámba hozza az agyat, tudatalatti programokat, hitrendszereket lehet törölni, cserél le támogatóra.

a teremtő(univerzum, Isten, feltétel nélküli szeretet) segítségével történik

2017. aug. 4. 20:41
 13/29 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező kár bizonygatni akkoris az ördögtől való! Őszintén válaszoltam ,de látod a katolikus egyház szerint minden okkult dolog , szélhámos mindenki. Még a Pszichológus is maga az ördög,ha meditációs gyakorlatot használ.En hiszek neked ,hogy segített a gyógyulásban,de jobb ha szeded a gyógyszert függő leszel,vagy amíg élsz szorongani fogsz.Majd megszáll a gonosz ,mert esetleg mersz pozitívan gondolkodni .Ezeket azért írom ,mert én is ilyen válaszokat kaptam . Egyébként katolikus vagyok ,ha gondolod megkeresem a kérdést
2017. aug. 4. 21:02
 14/29 anonim ***** válasza:
50%
Egyébként ennek a kérdésnek köze nincs a valláshoz (se a tudományhoz), ez teljesen ezoteria. Kár is volt itt feltenned.
2017. aug. 4. 21:06
 15/29 anonim ***** válasza:
0%
Hogy jön ide az 5.parancsolat ? ? Nem ölni akart a kérdező , csupán gyógyulni.De azt is tilos 😁 szánalmas már.
2017. aug. 4. 21:09
 16/29 anonim ***** válasza:
38%

Úgy kérlek kedves szánalmas hozzászóló, hogy az 5. parancs nem csak a gyilkolást jelenti, de azt is amikor az ember árt másnak, vagy önmagának.

Ha valaki ilyen kuruzslásnak sem nevezhető ökörségekben hisz, a helyett, hogy elmenne rendes orvoshoz, korházba, akkor árt magának, mert akár életébe is kerülhet.

Mielőtt "szánalmas" jelzőkkel illetsz, használd a kis eszedet, Isten azért adta. Nem bűn a gondolkodás.

2017. aug. 4. 22:53
 17/29 A kérdező kommentje:

ja menj korházba és szedd be a nyugtatót meg az antidepresszánst a lelki bajokra.

A pszicho drogok nem a sátán műve?

akkor mégis hogy magyarázod hogy kigyogyultam a szorongásból ezzel a "kuruzslással"?

2017. aug. 4. 23:30
 18/29 A kérdező kommentje:
Lehet hogy lucifer volt?
2017. aug. 4. 23:33
 19/29 anonim ***** válasza:
50%

"Lehet hogy lucifer volt?"

Szerintem inkább feküdj le és aludj, látszik fáradt vagy, ebből jó már nem sül ki rád nézve :D

A szorongás nem feltétlen betegség, nincs ember akinek ne lenne szorongásos időszaka. De nem szaladunk egyből orvoshoz vagy kuruzslóhoz vele.

De szólj, ha kigyógyulsz valódi betegségekből ilyen humbukfalvi módszerekkel, mint a csonttörés, rák, érszűkület, trombózis, stb...

2017. aug. 4. 23:40
 20/29 anonim ***** válasza:

Ez rendkívül érdekes!

Olyat már láttam,hog a Teremtő felhasznál embereket gyóógyításra,de olyat,hogy a teremtmény "használja eszközként"a Teremtőt,még nem.Nem keverik véletlen az Istent,valami "kozmikus kisinas dzsinnel"?

2017. aug. 5. 08:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!