A katolikus vallás mit mond erre?
Kicsit bővebben: keresztyénség nem cirkulárisnak hiszi az életet, hanem lineárisnak. Tehát nem következő élet van, hanem üdvösség / kárhozat. Így előző élet sincs.
A teremtő (gondolom Istenre gondolsz) pedig nem a te parancsodat lesi hogy gyógyíts.
Az aurában szintén nem hiszünk.
A théta healing meg nem tudom hogy mi, de nem is akarom tudni.
theta healing théta agyhullámba hozza az agyat, tudatalatti programokat, hitrendszereket lehet törölni, cserél le támogatóra.
a teremtő(univerzum, Isten, feltétel nélküli szeretet) segítségével történik
Úgy kérlek kedves szánalmas hozzászóló, hogy az 5. parancs nem csak a gyilkolást jelenti, de azt is amikor az ember árt másnak, vagy önmagának.
Ha valaki ilyen kuruzslásnak sem nevezhető ökörségekben hisz, a helyett, hogy elmenne rendes orvoshoz, korházba, akkor árt magának, mert akár életébe is kerülhet.
Mielőtt "szánalmas" jelzőkkel illetsz, használd a kis eszedet, Isten azért adta. Nem bűn a gondolkodás.
ja menj korházba és szedd be a nyugtatót meg az antidepresszánst a lelki bajokra.
A pszicho drogok nem a sátán műve?
akkor mégis hogy magyarázod hogy kigyogyultam a szorongásból ezzel a "kuruzslással"?
"Lehet hogy lucifer volt?"
Szerintem inkább feküdj le és aludj, látszik fáradt vagy, ebből jó már nem sül ki rád nézve :D
A szorongás nem feltétlen betegség, nincs ember akinek ne lenne szorongásos időszaka. De nem szaladunk egyből orvoshoz vagy kuruzslóhoz vele.
De szólj, ha kigyógyulsz valódi betegségekből ilyen humbukfalvi módszerekkel, mint a csonttörés, rák, érszűkület, trombózis, stb...
Ez rendkívül érdekes!
Olyat már láttam,hog a Teremtő felhasznál embereket gyóógyításra,de olyat,hogy a teremtmény "használja eszközként"a Teremtőt,még nem.Nem keverik véletlen az Istent,valami "kozmikus kisinas dzsinnel"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!