Lehet e tudni ha valakiben démon van?
Jézusról tudjuk ,hogy démonokat űzött ki az emberekből.
Jézus felhatalmaz embereket,hogy ilyeneket tegyenek?
pld.katolikus főpap,hitgyülekezet vezetője?Bár az utóbbiban nem vagyok biztos,de a katolikusokról hallottam.

"Démonok nincsenek, csak a sátán van!"
Az angyalok harmada a sátánnal tartott, őket szokták démonoknak, ördögöknek nevezni. Jézus által kiőzött Légió több ördögöt takart.
A hozzászólásod többi pontjával sem értek feltétlenül egyet (pl. ördögűzés képessége nem egy karizma), de azokba most inkább nem megyek bele.

A #6-os és #7-es -be biztos, hogy élnek démonok.
A démonok ugyanis Legeslegelső ténykedésük : létezésük
tagadása.
Ha ez meg van, -úgy értem találnak rá 'palimadarat' -
és íme találtak rá, máris kialakul egy 'sátáni erősség', a démonok, a legyek ugyanis a Főnökük, akit ők is emlegetnek, a sátán alá vannak rendelve. Elég furi, a mocskos kis piszkos lények, vagy éppen szörnyek, egy angyal alá rendelve.
De hát ilyen a hierarcia!
Egyáltalán nem nemes egy angyaltól, de hát ilyen mélyre lett vetve..
A megtisztuláshoz Isten Szelleme kellene, de ilyen embereknek akik nem akarnak valóságosan feladni magukat és megtérni, nem jár Szent Szellem.
Róma 2,8
"Azoknak pedig, akik versengők és akik nem engednek az igazságnak, hanem engednek a hamisságnak, búsulással és haraggal."
"..akik nem engednek az igazságnak.."

"A #6-os és #7-es -be biztos, hogy élnek démonok.
A démonok ugyanis Legeslegelső ténykedésük : létezésük
tagadása."
Teljesen őszintén kérdezem. Most te meg vagy huzatva? Hol tagadtam hogy lennének? Pont ellenkezőleg...
Ellenben te nyíltan hazudsz, ami a hazugság atyjának, a sátánnak a műve, ezért te már sajnos a sátán befolyása alatt vagy. Mást nem tudok tenni, csak imádkozni érted, hogy szabadítson meg téged Isten a gonosztól és mentsen meg a szektád karmaitól.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!